מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה חשובה חשובה חשובה!!!בתיה15/06/2010
היי כולם.
במיוחד לסקסולוגית. יש לי שאלה מאד חשובה.
אני עוברת עכשיו בין גלולות יסמין לגלולות שאמורות להתאים יותר לגיל שלי(17) גלולות פליים.
חבר שלי מדמיין שאם אני לוקחת גלולות ובטח אם אני מחליפה אותם עכשיו לסוג חדש(אני מחליפה סתם כי יסמין עשו לי כאבי ראש) אז אני מתכננת לשכב איתו.
לא אכפת לי מה בנות אחרות עושות או נותנות אני עדיין לא מוכנה.
איך אני אומרת לו את זה בלי לצאת ילדה קטנה ולא בוגרת ובלי שהוא יבהל ויילך???
בבקשה תני לי עצה של ניסיון:(((* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבתיה
שלי פסטרנק כץ17/06/2010אני מניחה משאלתך שאת הגלולות את לוקחת כדי להסדיר מחזור או לטיפול באקנה... אכן?
אם יש לך חבר ואת עדיין לא מרגישה שאת מעוניינת לקיים איתו יחסים אני מאמינה גדולה בתקשורת כנה וחבית. כלומר, דברי איתו ושתפי אותו בכך שאת נוטלת גלולות מסיבות אחרות ומחליפה אותן מכוון שהקודמות גרמו לך לכאבי ראש.
מה שכן, אין ספק שאם תרגישי שאת מוכנה כבר לעבור שלב ולקיים יחסים תוכלי בזכות הגלולות שאת נוטלת באופן קבוע, לעשות זאת באופן ספונטני מבלי לחשוב יותר מדי ולתכנן. וזה בהחלט יתרון. (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)