לא על זה חלמתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא על זה חלמתי
    מיואשת!
    15/06/2010

נשואה כמעט 4 שנים + ילד
    אפשר לומר שמהרגע של החתונה הסקס דעך ונעלם עד שרצינו לעשות ילד,
    והסיבה היא עבודה קשה מצד שנינו ("קריירה") הרבה שעות עבודה,
    וגם הלחץ של לפני החתונה היה מטורף, עברנו סמוך לחתונה לגור ביחד, היה קשה להתרוצץ בין חיפוש כלה ולחיפוש רהיטים וכו' וכך יצא שהיינו רבים המון ולא מגיעים לסקס.
    מן הסתם אחרי הלידה, יש קושי בגידול, ועדיין בעלי ממשיך לעבוד קשה (אני החלפתי מקצוע אז יש לי פנאי ויותר "שלווה" ממקודם).
    לפעמים בפעם במלא זמן, שואלת אותו, רומזת לו.. והוא תמיד עונה מחר.
    הוא באמת עובד מסביב לשעון, ואחרי שמגיע הביתה יש מלא טלפונים, תמיד בלחץ.
    אני מודעת לעצמי, מטופחת ומהממת ותמיד שומעת ממנו "מה אני עושה איתו", האמת עוד מלפני הנישואים היה אומר לי זאת מאחר וטוען שאני יפה מידיי בשבילו..
    מה עושים במקרה כזה, לא חלמתי שכך יראו נישואיי.
    רק שנרצה ילדים ניתקרב מינית?
    בנוסף הוא מזלזל בחיצוניות שלו ובאסטטיות שלו ואני מעירה לו וזה לא עוזר
    רוצה עזרה איך לשקם את היחסים העיפים שלי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא על זה חלמתי

הוספת תגובה

• היי

רציני
    16/06/2010

יש מצב לשוחח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכן

רון
    16/06/2010

אשמח לשוחח על זה איתך, אני באותה סירה כשלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למישהי שחלמה על נישואים מאושרים

שלי פסטרנק כץ
    17/06/2010

את בהחלט מתארת מצב לא סימפטי במיוחד
    את מצד אחד מחפשת תשומת לב ויחס והוא עסוק בהתנהלות יומיומית הדורשת אנרגיה מרובה ובסוף היום הוא מותש ועייף ואין לו כוח וחשק למשהו אחר.

חוסר הערכה העצמית שלו לא מוסיפה לעניין. הוא לא מוצא זמן וחשק לטפח את עצמו ומרגיש מוזנח ביחס ליך. הוא לא מבין מה את מוצאת אצלו ועל ידי כך גורם לך להרגיש אותו הדבר.

מדובר במצ שמצריך בהחלט פגישה או שתיים לפחות אמל איש מקצוע. יועצ/ת זוגי, סקסולוג/ית .
    לפני שתפני לעזרה מקצועית נסי לקבוע איתו פגישה בחוץ באחד הימים. בבית קפה, מסעדה, על חוף הים או כל דבר אחר שיגרום לכם לצאת מההרגל ובו תוכלו לשוחח באווירה שונה ולנסות להצית מעט מחדש את מה שדעך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא על זה חלמתי

ד``ר דניאל וטלמן
    19/06/2010

למשהי,
    מדבריך עולה שהיו קשיים בתחום המיני/זוגי מאז שאתם יחד.
    להעדר חשק מיני של גברים יכולות להיות סיבות רבות עייפות, ושעות מרובות של עבודה הן חלק מהסיבות. נראה שבין זוגך עייף מהזוגיות ומדאגה וטיפוח עצמי.
    קשה לומר למה ומה קורה עם בעלך. מה הוא אומר כאשר את מדברת איתו על הזוגיות שלכם ועל המין והתשוקה שלא קיימת בזוגיות שלכם?
    כתבי לי ונתקדם לנסות ולעזור לכם.
    בברכה,
    דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא על זה חלמתי

מיואשת!
    19/06/2010

היי,

עברנו לגור ממש סמוך למועד החתונה כך שהלחץ החל מאז בערך,
    הדאגה לחובות ובניית הבית והריצות לתכנון החתונה,
    ואז גם לי היה תפקיד דורשני בעבודה ובאותה תקופה עליי זה השפיע במשקל (רזון),
    ולבעלי בעייפות וכמובן גם לי זה לא הפריע אז זרמתי,
    לפני זה הסקס היה 4 פעמים בשבוע ואם היינו נפגשים יותר אז היה יותר...
    בעלי עד היום עובד כן ימשיך.. ולי מפריע מלבד החוסר סקס גם ההזנחה, הוא השמין, הוא לא אסטטי בדברים בנאליים ואני מעירה והוא משקר וטוען שאני מדמיינת...
    (כמו צחצוח שיניים). יוצא שאני מרגישה בושה בהתנהגות שלו אפילו כדי להתייעץ פה,
    אין לי מצד שני כח להיות השוטר שלו ולא להתעצבן כל שניה ביום על מה הוא עשה או לא עשה
    זה פוגע לי בבריאות.
    הוא מזניח את עצמו, אין לי מושג למה, לפני שהכרנו אם אני מסתכלת על בית הוריו ואפילו עליו, הבית לא מטופח, החלפתי לו מלתחה של בגדים שהיו מזעזעים, אולי אני זו שאשמה כי הוא לא השתנה אלא אני בניתי לו תחפושת.
    איך אחזיר את ה"חלום" שוב למציאות?
    הרי עכשיו הוא נשוי לי וכנראה לא מרגיש צורך להתייפיף,
    (אבל אני ממשיכה להתעקש איתו והוא קונה בגדים/נעליים לעיתים קרובות.)
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו