מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקפה - סקס ואוננותeubh16/06/2010
זקפה ואוננות
אני נפגש עם חברתי רק 2-4 פעמים בשבוע בלבד, כמעט תמיד אנו עושים סקס וכמעט תמיד הסקס מדהים. במקרים רבים אני לא מצליח לגמור ואם כן אני מאוד מתאמץ ולא מסוגל לסיבוב שני.
בימים שאנו לא נפגשים אני צופה בסרטי סקס באינטרנט ומאונן פעם (לפעמים פעמיים ביום). באוננות הרבה יותר קשה לי להגיע לזקפה ולפעמים אין בכלל. לפעמים אני מצליח לגמור באוננות אפילו ללא זקפה ולפעמים בכלל לא. אני משתדל לא מאונן בימים בהם אני נפגש עם חברתי.
שאלותי - האם זה נורמלי שלא תהיה זקפה באוננות? האם כמות גדולה של סקס (מה זה גדולה?) + אוננות יכולה להשפיע על הזקפה? מהו טווח הזמן הנדרש בין לבין (סקס או אוננות) על מנת שתהיה זקפה? מהם הפתרונות?
פרטים נוספים:
אני בן 50, רזה, ובכושר גופני גבוה. סובל מיתר לחץ דם (לא גבוה במיוחד) ומטופל בכדורים במינון נמוך.
בגלל חרדת ביצועים אני משתמש בויאגרה במינון של כרבע כדור של 50 מ"ג.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליובל
ד``ר דניאל וטלמן16/06/2010יובל שלום,
ראשית לגבי מינון של פעילות מינית אם באוננות עצמית ואם עם בת הזוג זה עניין יחסי ואין זה נכול לומר מה זה הרבה או מעט.
לא מומלץ לאונן חאורגזמה כאשר הפין לא בזקפה-התנהגות זו יוצרת הרגלים הפוגעים בתפקוד המיני.
אוננות תכופה או זמן קצר לפני סקס עם בת הזוג, עלול להשפיעה על החשק המיני וגם על היכולת להשיג זקפה.
אם קשה לך לגמור בפעם השנייה זה הגיוני מבחינת הגיל, לא חייבים פעם שנייה אם זה לא הולך, או שאפשר בלי לגמור.
כדורים מסויימים ללחץ דם עלולים להשפיע לרעה ולפגוע ביכולת הזקפתית. התייעץ עם רופא המשפחה שלך לגבי תופעות הלוואי של התרופה אותה אתה נוטל. אל תפסיק לקחת את התרופה ללחץ דם על דעת עצמך ללא יעוץ רפואי!!
לעיתים גם כדור ויאגרה מעקב את היכולת להגיע לפורקן, אצל חלק מהגברים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)