מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דו מינית בהריון, מעונינת להכיר אשהסמדר03/11/2007
הי . נמצאת בחודש שלישי. מהזרעה. מעונינת להכיר אשה או גבר שחושקים בנשים הרות. נמצאת בתקופת בינים בין סיום מערכת יחסים ומעונינת להכיר בשלב זה להתכתבות או מפגשים אירוטים.
אשמח לקבל פניות. שומרת לעצמי כמובן את רשות הסינון.איך אני נראית? רזה יחסית, עוסקת בעבודה סוציאלית , מה שנקרא, פקידת סעד, מכירה את העולם...... יחד עם זאת רוצה לחוות את החיים ואת ההריון של האוצר המתבשל ברחמי בקטעים אירוטיים עם אנשים/נשים מענינים. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אשמח להיות בקשר
יאיר15/09/2008מסנג'ר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אוהבת סקס עם נשים
לילי16/09/2008אני אוהבת סקס עם נשים בהריון ובכלל אני חולת אוראלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תקשיבו לה או לו
(~_~)16/09/2008זה עוד משתמש/ת מסוג "פרסומת מהלכת" זה כניראה מישהו מהאתר שהיא מפרסמת שמגיב בתור מישהו אמיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
מתוסקלת15/09/2008משעמם לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
מתוסקלת15/09/2008משעמם לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם בא לך
אסי16/09/2008אהלן מאמי..שמי אסי ומאד מעניין אותי את מה שרשמת עם בא לך השארתי לך את הכתובת שלי את יכולה לצור קשר אני מאד יודע לפנק תרתי משמע,אגב אני בן 21 רק עכשיו השתחררתי מהצבא אני שחום,עיינים ירוקות מין בייבי פייס כזה חח מחכה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשום בהודעה קודמת שלך שבעלך לא מספק
סקסית2503/11/2007אותך אז איך זה מהזרעה? אל תשקרי עשי ביד אם את רוצה או שתדברי אם בעלך החדירה לא מזיקה לתינוק אין קשר ביכלל תעמדי על שלך זכותך לישכב אם בעלך הוא לא יכול לימנוע מימך את זה רק כי הוא חושב שזה מזיק לתינוק זה עדיף בימקום לשבת ולהציע הצעות סקס בילתי אפשריות אם גברים/נשים/ילדים/כלבים ולהיתלונן על כמה את חרמנית וצריכה כבר סקס,תחשבי על מה שאמרתי בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם תחליטי מי את באמת?
י......03/11/2007ברור לי ולכולם כאן שאת מתחזה מציגה סיטואציות שונות בכל פעם להערכתי או שיש לך פיצול אישיות או מפנטזת על מצבים שונים ולפי כך מציגה את עצמך אך מה שבטוח את באמת חרמנית
לא יהיה נורא אם תציגי אותך הכי אמיתי שיש ואז גם תבואי על סיפוקך באמת אישית עצם התהגותך
מורידה לי את החשק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך פיצול אישיות מה יעזור לך אישה
דנה03/11/2007לא עדיף את בעלך או גבר אחר? מה הקשר חרמנית מה לעזאזל את מחפשת אישה את לא לסבית לפי מה שאני רואה,חרמנית או לא תפסי את עצמך בידיים את סתם שולחת פה הודעות אם הצעות לכולם לא יותר קל באמת פשוט לבקש מבעלך סקס בימקום לשקר לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
אבי04/11/2007שלחי לי לכאן ונמשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
אבי04/11/2007שלחי לי לכאן ונמשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר אשמח לפנטז להתכתב ואולי ...
רונן04/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטיש בריא
Danydine06/11/2007אכן בקשתך רק משקפת את השתוללות ההורמונים הטיפוסית של מצבך המנטלי ופזיולוגי.
לכי על זה בכל צורה אפשרית, גבר, אישה ושניהם יחדיו...
זה רק יעשה לך טוב ויתן לך הרגשת שלמות אלוהית.
אם רוצה לדבר על זה, במייל, צ'אט ואולי להפגש כתבי אלי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחי הודעה נדבר
rami07/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל שהגעתי
aviv08/11/2007נשמע מעניין
צרי קשר ונמשיך משם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין
11/11/2007קיבלת תגובות אמיתיות ומעניינות? יש לך במה לשתף אותנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)