מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקדמות ביחסיםיניב20/06/2010
שלום, אני בן 22 ויש לי חברה בת 20 ואנחנו יוצאים כבר כמעט 5 שנים אני גר אצל ההורים וגם היא חיה אצל ההורים בזמן האחרון אני מרגיש שכאילו היחסים לא מובילים לשום מקום, כמובן שאני לא חושב להתחתן אבל לפחות לגור יחד או אם יש משהו אחר ב"שלב" שלפני לגור יחד
איך אני אמור להסביר את זה לבת הזוג בלי לפגוע והאם זה באמת נקרא חוסר התקדמות או שאני סתם חושב ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקדמות ביחסים
ד``ר דניאל וטלמן21/06/2010ליניב שלום,
ראשית אם זה מה שאתה מרגיש וחושב, כנראה שזה נכון.
הייתי מציע לך לדבר עם חברתך באופן גלוי ופתוח (אחרי חברות של חמש שנים האינטימיות שלכם גבוהה וטובה).
גבש עם עצמך מה אתה רוצה ומה עבורך נחשב להתקדמות ביחסים..
אם אתה מעוניין שתעברו לגור יחד,תן לעצמך ולה את הסיבות לכך.
אין טוב יותר משיחה גלויה וכנה עםחברתך.
בהצלחה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג של חרדה
מירי22/06/2010שלום, אני בת 22 ועד כה שכבתי עם שני בחורים. אחד מהם היה חבר שלי במשך שתיים והשני.. ידיד שפשוט היה שם כשהיתי צריכה מישהו אחרי הפרידה..
הסקס עם האקס היה מצד אחד טוב, אך טיפה משעמם.. כלומר היו מס' תנוחות שחזרנו עליהן. הסקס עם הידיד לא היה משעמם אבל היה נוראי (מהיר)....
אני לא בטוחה שהרקע שתארתי קשור לבעיה אבל, כל פעם שאני יוצאת לדייט, או בסיטואציה אינטימית עם מישהו אני נזכרת בחוויות הלא טובות שהיו לי עם שני הפרטנרים. אני נזכרת בפדיחות, בזה שאני ביישנית אני רוצה לעשות ולנסות משהו ובסוף זה לא יוצא לפועל כי אני מתביישת משום מה (זה שהסקס היה משעמם - זה לחלוטין היה בגללי) ואני מייד נרתעת ולא ממשיכה עם הבחור כי אני חושבת שאני אעשה משהו לא כמו שצריך, או שאני יהיה ממש גרועה והוא יהיה מאוכזב כי ביום יום אני אדם מאוד חזק, כיפי, מצחיק , מעניין באמת אדם אנרגטי מאוד, שמכיר את עצמו אני גם פלרטטנית .. והרושם שמתקבל ממני שאני הרבה יותר בטוחה בעצמי ממה שאני באמצ. כל מה שקשור לסקס אני מרגישה כאילו אני בת 16 (יש בנות 16 שיכולות ללמד אותי) ואני מתחילה להבייש עוד יותר ... אני מודעת לזה איך הבטן שלי נראת מהזווית הזאת ואיך התחת שלי נראה רע מהזווית הזאת ופשוט נמנעת לעשות את זה ..
לאחרונה אני התחלתי לצאת עם אותו הידיד שכבר הזכרתי ... הכל בנתיים זורם לאט יוצאים למסעדה, סרט, ים אבל רק המחשבה שאולי עוד חודש נגיעה למיטה עושה לי רע אני מייד חושבת שאולי הפעם ההיא שהיתה נוראית תהיה עוד יותר גרועה .. והוא בכלל בן 27 .. למה לו ילדה כמוני ...
מה זה התסביך הזה שאני לא מנשקת מישהו שאני רוצה כי אני חושבת שאני מנשקת רע ... ואני לא אשכב איתו כי אני חושבת שאני כ"כ גרועה בזה ..
עצה, תגובה .. משהו ? :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסיי דחוףףףף
חסוי28/06/2010אני מבינה את הבעיה שלך..גם לי היו מחשבות כאלה..אני ממליצה להשתחרר, להרגע וזה יבוא בקלות.
ברור שאת צריכה לעבוד על זה עם עצמך כי את חושבת שמשהו אצלך לא טוב..ואני בטוחה שזה לא נכון. עצם המחשבה שלך על "אני לא טובה, ואני גרועה בזה" רק עוד יותר הורסת..תעבדי על הביטחון שלך מאמי כי אני בטוחה שיש לך הרבה מה להציע והרבה לתת מעצמך..!
ולא מגיע לך לחשוב ככה על עצמך..
הייתה לי את אותה בעיה של חוסר בטחון ביחסים ופשוט הבנתי שהכל בראש ואיך שאתה מסתכל על זה..אם תחשבי שאת טובה את תהיי טובה..אז אל תתני לעצמך לחשוב ככה במיוחד לא בגלל גבר!
קחי סיכון..לכי על זה..תהיי בטוחה בעצמך ותרגישי טוב עם עצמך ותראי שאת תרגישי יותר טוב והמחשבות האלה יעלמו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)