מבקש יחס,שאלות חשובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקש יחס,שאלות חשובות
    יוסי
    21/06/2010

היי ד"ר.
    מספר דברים.
    דבר ראשון,לא הבנתי מה יש בפין הזכרי איזה עצבים יש בקצה? ניסתי לגעת ואל הרגשתי משהו מיוחד.
    דבר נוסף, לא הבנתי ממה האישה נהנית,זה כמו שאני מדגדג מישהו,מה זה גורם לה, היא מרגשיה כמו סמים,אני אל מבין מה זו ההנאה שיש לה בזמן משגל?

עוד 2 שאלות קטנות.
    אישה יכולה להינות גם עם מכניסה את האצבעות שלה לאיבר מין שלה ,והיא תהנה בדיוק כמו מהאיבר של הגבר?

ושאלה אחרונה.
    אישה פעם סיפרה לי שמישהו שכב איתה ואחרי חצי שעה היא התעייפה, השאלה מפני מה,האם בגלל שזה כואב כבר,זה מתחיל לא לגרום הנאה אלא סבך?
    אחר כך הבנתי שהיה לו איבר גדול מאוד ,האם זה תלוי בזה?

תודה רבה מראש.יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקש יחס,שאלות חשובות

הוספת תגובה

• ליוסי

ד``ר דניאל וטלמן
    21/06/2010

ליוסי,
    ממליץ לך לקנות את הספר "סקס עכשיו" המחבר פול גואידיס.
    כמו כן על מנת להבין את החוויה של האישה יהיה נכון לקרא ולשאול אישה- לכן מאוד ממליץ לקנות את הספר "דברים שרציתי לגעת" של גילי פליסקין. הספר "דברים שרציתי לגעת, מבט אינטימי לעולם המיניות העצמית של נשים" מבוסס ברובו על נתוני המחקר האקדמי של גילי, אבל הורחב ונכתב על ידה כספר קריאה מרתק המשלב בתוכו גם שיחות נשים גלויות לב וגם וידויים אישיים של המחברת, כזה היכול להפתיע, לרתק, להשכיל ולרגש כל אישה, וכל גבר.
    בברכה,
    דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר היקר

יוסי
    21/06/2010

לד"ר.
    תודה על הממצלה.
    רק אשמח אם בכל זאת במשפט אחד הד"ר יענה לי על השאלות..
    חוץ מזה שאלתי עוד כמה שאלות בפרט האחרונות ,בספר לא נראה לי יש מידע על כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו