מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מיןאנונימית22/06/2010
אני ובעלי זוג דתי נשואים שנה ו-3 חודשים. בתחילת הנישואים היתה לנו בעיה כיוון ששנינו לא קיימנו יחסים לפני כן. קיבלנו הדרכה ואחר כך היחסים היו תקינים ( לפי הרגשת שנינו). לפני כן המיקום לא היה נכון אך קיבלנו הסבר.
אני מותרת במהלך שבועיים כיוון שאני שומרת נידה , בשבועיים האילו אנו שוכבים בערך 5-6 פעמים בשבוע. ישנו מקרה שמדאיג אותי. קרו שני מקרים שבהם אני ירדתי לבעלי והוא בטעות גמר בחוץ, אני התאכזבתי אבל הוא אמר שזה מרוב שהתגרה. חיכה 5 דקות ואז אמר לי שארד לו שוב. אבל אחרי שירדתי לו שוב האיבר מין לא היה קשה כמו בפעם הראשונה ואני לא הרגשתי אותו ממש בתוך האיבר מין שלי.
האם המצב נורמלי והאם זה קורה? קיום יחסים אם אני לא הרגשתי מספיק חזק לא יכולים להוביל להריון כי אולי לא בטוח שהזרע נכנס לאיבר שלי?
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית-
בני25/06/2010יפה שאתם מתקדמים מהר,
את לא צריכה לחשוש או להתאכזב, לא כל יום פורים,,,יחסי מין תלויים בהרבה דברים,
וכלל ראשון לא להילחץ ולא להלחיץ,
אם היום לא הלך, לא נורא מנסים מחר, הגוף הוא לא מכונה רובורטית, ואת כאשה, אמורה לדעת עוד יותר ממנו שצריך המון גירוי, ומשחק מקדים, הרבה הבנה ורגש, לקחת את החיים באיזי,
לשאלתך בנושא ההריון, האיבר של בעלך לא חייב להיות קשה ולא חייב להיכנס עד הסוף, מספיק זרעון קטנציק שיוצא עוד לפניי האורגזמה של הגבר, מה שנקרא פרי קאם, העיקר שהוא יהיה זריז לפגוש את הביצית שלך, ואמרו אמן,,,
לגביי זה שיצא לו בחוץ, בגלל שאתם זוג צעיר, אז זה קורה הרבה כי קשה לכוון בדיוק, מאחר והגבר נמצא בשיא פריחתו המינית, לכן אני מציע משיקולים הלכתיים בלבד,,, שלא תרדי לו ללא צורך, אלא אם אין ברירה , או שהוא מתחייב לשלוט בעצמו ולדאוג להיכנס בזמן, עם הזמן או כשתכנסי להריון יהיה לכם מספיק זמן להנות מכל המשחקים האלו, קחי בחשבון שיש נשים שנעשות מאוד מגורות בתקופת ההריון, ויש שבדיוק ההיפך, כך שיש לכם עוד מה ללמוד,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין
ד``ר דניאל וטלמן26/06/2010לאנונימית,
המצבים שתארת בהחלט שכיחים ונורמלים לחלוטין, גם השפיכה המוקדמת וגם העדר הזקפה.
מאוד חשוב לא לעשות עניין וליצור מתח וחרדה סביב המקרים הללו.
ממליץ לכם להמשיך להינות מהמין והקרבה שלכם ופשוט להתמקד בהנאה ובריגוש המיני.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)