רוקט פוקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוקט פוקט
    דושן
    04/11/2007

אהלן, יש לי שאלה, אני קצת מיושנת אולי , אבל קניתי רוקט פוקט קטן , והוא אחלא מכשיר , כשמדליקים אותו מרגישים שזה עושה מסא'ג אחלה , יש לו כמה ראשים מתחלפים, אבל אין לי את מי לשאול מה עושים איתו בסקס איך משתמשים בו , ואם אפשר לענג גבר עם זה , האם זה רק מכשיר נשי או שאפשר להשתמש בו בסקס זוגי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוקט פוקט

הוספת תגובה

• כעיקרון

04/11/2007

רוקט פוקט מיועד לנשים בלבד, והוא לא כל כך בנוי לגברים מבחינה אנטומית. בכל מקרה, אני ממילצה לך על הכתבה הבאה, שמסבירה "[a href='http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=3193' id='link']למה גברים צריכים ויברטור[/a]".

תהני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוקט פוקט

a_od
    04/11/2007

הרוקט פוקט נועד לנשים לגירוי חיצוני על הדגדגן
    אפשר לגרות איתו גם גבר על איבר המין בחלק התחתון
    מהראש
    עוד תשובות על אביזרי מין אשמח לענות באימייל [email protected] ולהמליץ על אביזרים שונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו