מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם הגוף זוכר???ו23/06/2010
לפני כמה חודשים היה מצב יחסים הזוגיים שאני רציתי יותר סקס מבן זוגי. תמיד היה אצלנו סקס מעולה, אבל באותה תקופה הרגשתי שאני רוצה יותר והוא פחות, הוא גם היה צופה בקביעות בפורנו.
ערב אחד החלטתי להפתיע אותו עם בייבדול( שהוא רכש לי בעצמו ) וכשהגענו למיטה פשוט לא עמד לו, לא רק שלא עמד אלא ממש התכווץ יותר מהרגיל. היה לי קשה אבל לא הראיתי לו ופחות יזמתי מאז.
עם הזמן היוצרות התהפכו, והוא מרגיש שהוא רוצה יותר ממני, למרות שזה לא נכון. והוא יוזם יותר, נראה לי גם שהוא צופה פחות בפורנו אולי גם זאת הסיבה. בכל מקרה בזמן האחרון הוא אומר לי שאני לא יוזמת יותר ואוהבת אותו פחות לכן החלטתי שוב ליזום. אז אתמול בערבשוב לבשתי את הבייבדול שהוא בחר לי ( חשוב לציין שהשבוע ושבוע לפני היה לנו סקס באמת מדהים ), ובהתחלה עמד לו קצת, ואז כשירדתי לו זה התכווץ לחלוטין שוב. קשה לי להתנהג כאילו הכל כרגיל, אני לא יודעת ממה זה יכול לקרות, אולי באותו יום הוא צפה בפורנו ואז לא היה בא לו, אולא יודעת מה אבל זה ממש ממש מוזר, אני מפחדת שהוא לא נמשך אליי, או שהוא לא באמת רוצה שאזום. מאוד קשה לי עם המצב ואני לא יודעת איך להתנהג מעכשיו, ואם להפסיק ליזום. אני מפחדת שהוא שוב יתחיל עם הפורנו בתדירות גבוהה כמו בעבר ושוב פחות ירצה אותי..מה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה..
אור28/06/2010שעובר עליו משהו פסיכולוגי. נסי לדבר איתו על הנושא בצורה פתוחה בסיטואציה לא מינית.
לדעתי עודף פורנו מוריד את החשק המיני, כמו שהקוטנים בעין מתעייפים אחרי הרבה זמן של בהייה בצבע מסויים ואת רואה את הצבע הנגדי שלא באמת קיים שם - לדעתי גם החשק המיני עובד כך..
כלומר בגלל שהוא רואה כ"כ הרבה סקס, כבר לא מעניין אותו הנושא כשהוא במיטה איתך.
אבל אולי זה בכלל לא קשור, ומדובר במצוקה נפשית עמוקה יותר
בכל מקרה
ד-ב-ר-י א-י-ת-ו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות
yehuda g30/06/2010לפי דעתי הוא מאונן שהוא צופה בפורנו כך שאין לו חשק בשבילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)