מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפתקן שנון וסקרן בלתי נלאה...אודי15/04/2007
אז זהו שאני באמת כל מילה ממה שכתוב וזה תשלובת שיוצרת כמעט חוסר סיפוק תמידי ...
ובלבד שתמצא האחת שתבין כיצד מכינים תערובת דגנים אישת כל כך ומעניינת כל כך עד שתתאים ...
שנים שנים שמרתי בלהיטות כה רבה על חיי הנישואים המוצלחים שלי שהיו לשם ולתפארת בפי כל כשאני מצליח לשכנע כל העת את זוגתי כי הדבר הטוב ביותר ביותר עבורנו הוא גיוון פנימי ...
לא אל תטעו לט חילופי זוגות אפילו לא להכניס שלישיה למיטה פשוט גיוון בתוך עצמינו ובאמת הצלחתי בכך אך כל כך הצלחתי עד שהיא באמת מצאה גיוון בחוץ...
ובכך בעצם בא תחילת הסוף של חיינו המאושרים
אך אני לא נרדמתי ואני מלא מרץ חיים צחוק הנאה ולימוד מסתער על החיים כמוצא שלל..
איש חרדי ... כן מעניין )...:)..
אפילו לא נושך סימפטי כפטי רגיש שנון בעל ידי זהב באמת.
מוכן לקרא ולהאמין למי שתודיע לי כי היא אכן מוכנה להתחיל מסע מעניין לא מפחדת מהסטוריה לא מפחדת מסטריוטיפים לא מפחדת מאמונות ישנות. או טפלות. או ממקובעויות. פשוט אוהבת את החיים לה ומוכנה ללמוד על דברים שקורים במקומות אחרים מתחת לאף ..
בואי נשתולל נטייל נחווה נתרגש נרגש ניסחף ואולי אולי יהיה לנו כמה רגעים של מנוחה שקט שלווה והנאה צרופה ...
מוכן לכל הרפתקאה מעניינת וסקרן בלתי נלאה לכל דבר חידוש שיכול להועיל למי מאיתנו..
מחכה לך זאת שכבר עברה את השלב הראשון ויודעת קצת יותר טוב בדיוק מה מחפשת מה עושה לך טוב ...מחכה כאן או במייל לנמשיך בכל אופן לא רוצה לנצל את כל המסך בשבילי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למי שלא הבינה ..
אודי15/04/2007בעצם טיפוס שיודע מה כולם מחפשים...
רק שהאמת שאני קצת שונה... (למה אני שונה זה העניין...)
מחפש אחת שיודעת בטוח שהיא גם שונה קצת...
ריגוש עמוק וטעון מתוך מח בריא .
בלי להיגרר אחרי אחרים בואי נהיה מה שאנחנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי שלא הבינה ..
אודי15/04/2007בעצם טיפוס שיודע מה כולם מחפשים...
רק שהאמת שאני קצת שונה... (למה אני שונה זה העניין...)
מחפש אחת שיודעת בטוח שהיא גם שונה קצת...
ריגוש עמוק וטעון מתוך מח בריא .
בלי להיגרר אחרי אחרים בואי נהיה מה שאנחנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)