למה הוא לא מנשק אותי :-(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה הוא לא מנשק אותי :-(
    לא מנושקת
    29/06/2010

תקשורת מדהימה, הסכמה על ... כמעט הכול!
    שנינו בשלב בו רוצים פרטנר לחיים משותפים והקמת משפחה.
    הסקס טוב, אבל רוצה אחרת, רוצה גם להרגיש אהבה ולשם כך יש נשיקות.
    ממעט הנשיקות שקיבלתי ממנו (לאחר מחאות רבות מצידי) פשוט נפלתי.
    הוא מעוניין להתקרב לאט ומבקש זמן לכך (אנחנו בקשר כבר שלושה חודשים)
    יכול להיות שזה קשור למערכת יחסים מאוד קרובה לאם ולעובדה כי הנשיקה היא זו שגרמה לפרידה מאחת החברות שלו?
    אני לא מעשנת, מנשקת מצויין ולא סובלת מחוסר הגיינה בפה ובשום מקום אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה הוא לא מנשק אותי :-(

הוספת תגובה

• טמבלית !! קודם נשיקות ואחר כך מין

מינה
    29/06/2010

נתת לו את כל מה שהוא צריך ... אבל את המינימום שאת צריכה הוא אפילו לא התאמץ...
    האם את היית מוכנה לשלם על מה שקיבל בחינם ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה הוא לא מנשק אותי

ד``ר דניאל וטלמן
    30/06/2010

ללא מנושקת,
    בהחלט מבין את הרגשתך,ואין לי תשובה ברורה,אך יתכן שבין זוגך לא יודע לנשק ואולי קיבל על כך ביקורת בעבר..
    כמו כן נתקלתי בעבודתי קלינית עם גברים שלא אוהבים להתנשק, ואף סולדים מכך.
    מה בין זוגך אומר על כך כשאתם מדברים על הנושא?
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בחדירה

ג'ולי
    01/07/2010

שלום
    לאחרונה אני סובלת מכאבים עזים בזמן קיום יחסים , הכאבים מתחילים כשהחדירה עמוקה , אין לי שום כאבים בתחילת החדירה ,אין הפרשות לא רגילות או צריבה ואין יובש, רק כאשר חבר שלי מכניס את איבר מינו עד הסוף ועושה תנועות מהירות מתחילים הכאבים , כמו נקודה בסוף מתחת לבטן שנוגעים בה מתחיל הכאב.
    חשוב לציין שעם חבר הקודם שלי לא היה לי כאבים בכלל ומזה כחודש עם החבר הנוכחי כל הזמן יש כאבים , הייתי אצל גינקולוגית אמרה לי שלא שמעה על דבר כזה שיש כאבים רק בסוף החדירה ולא הצליחה בבדיקה לראות כלום כי הייתי במחזור , קבעתי תור נוסף לחודש הבא בינתיים נתנה לי משחת אילחוש...... לא נראה לי הגיוני למצב שלי שמשחה תפתור את הבעיה , אני מרגישה שאני סובלת ממשהוא אבל יודעת למי לפנות. בבקשה תעזרו לי האם יש דבר כזה ולמי לפנות ואיזה בדיקות עלי לבציע
    מודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גברתי את במחזור

מינה
    01/07/2010

אני מציעה לך ללא קשר לדת... לא לקיים יחסי מין לאחר המחזור 7 ימים... היום זה בדוק!!
    לוקח לרחם 7 ימים להתרפאות לאחר המחזור, אחרת לצערינו אחוז סרטנת הרחם עולה במאות אחוזים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצלי הבעייה הפוכה.....

אמיר
    30/06/2010

אני איש של נשיקות ומגע ואילו אישתי היא אישה של אין נשיקות....
    כלומר אין צדק בעולם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו