מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה הוא לא מנשק אותי :-(לא מנושקת29/06/2010
תקשורת מדהימה, הסכמה על ... כמעט הכול!
שנינו בשלב בו רוצים פרטנר לחיים משותפים והקמת משפחה.
הסקס טוב, אבל רוצה אחרת, רוצה גם להרגיש אהבה ולשם כך יש נשיקות.
ממעט הנשיקות שקיבלתי ממנו (לאחר מחאות רבות מצידי) פשוט נפלתי.
הוא מעוניין להתקרב לאט ומבקש זמן לכך (אנחנו בקשר כבר שלושה חודשים)
יכול להיות שזה קשור למערכת יחסים מאוד קרובה לאם ולעובדה כי הנשיקה היא זו שגרמה לפרידה מאחת החברות שלו?
אני לא מעשנת, מנשקת מצויין ולא סובלת מחוסר הגיינה בפה ובשום מקום אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טמבלית !! קודם נשיקות ואחר כך מין
מינה29/06/2010נתת לו את כל מה שהוא צריך ... אבל את המינימום שאת צריכה הוא אפילו לא התאמץ...
האם את היית מוכנה לשלם על מה שקיבל בחינם ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הוא לא מנשק אותי
ד``ר דניאל וטלמן30/06/2010ללא מנושקת,
בהחלט מבין את הרגשתך,ואין לי תשובה ברורה,אך יתכן שבין זוגך לא יודע לנשק ואולי קיבל על כך ביקורת בעבר..
כמו כן נתקלתי בעבודתי קלינית עם גברים שלא אוהבים להתנשק, ואף סולדים מכך.
מה בין זוגך אומר על כך כשאתם מדברים על הנושא?
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בחדירה
ג'ולי01/07/2010שלום
לאחרונה אני סובלת מכאבים עזים בזמן קיום יחסים , הכאבים מתחילים כשהחדירה עמוקה , אין לי שום כאבים בתחילת החדירה ,אין הפרשות לא רגילות או צריבה ואין יובש, רק כאשר חבר שלי מכניס את איבר מינו עד הסוף ועושה תנועות מהירות מתחילים הכאבים , כמו נקודה בסוף מתחת לבטן שנוגעים בה מתחיל הכאב.
חשוב לציין שעם חבר הקודם שלי לא היה לי כאבים בכלל ומזה כחודש עם החבר הנוכחי כל הזמן יש כאבים , הייתי אצל גינקולוגית אמרה לי שלא שמעה על דבר כזה שיש כאבים רק בסוף החדירה ולא הצליחה בבדיקה לראות כלום כי הייתי במחזור , קבעתי תור נוסף לחודש הבא בינתיים נתנה לי משחת אילחוש...... לא נראה לי הגיוני למצב שלי שמשחה תפתור את הבעיה , אני מרגישה שאני סובלת ממשהוא אבל יודעת למי לפנות. בבקשה תעזרו לי האם יש דבר כזה ולמי לפנות ואיזה בדיקות עלי לבציע
מודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברתי את במחזור
מינה01/07/2010אני מציעה לך ללא קשר לדת... לא לקיים יחסי מין לאחר המחזור 7 ימים... היום זה בדוק!!
לוקח לרחם 7 ימים להתרפאות לאחר המחזור, אחרת לצערינו אחוז סרטנת הרחם עולה במאות אחוזים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי הבעייה הפוכה.....
אמיר30/06/2010אני איש של נשיקות ומגע ואילו אישתי היא אישה של אין נשיקות....
כלומר אין צדק בעולם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)