מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים במהלך סקסאמיר30/06/2010
שלום לכולם,
אני בן 21, וחברתי גם... עכשיו לאחר שאנחנו יוצאים שלושה חודשים התקבלה ההחלטה לקייים יחסי מין,
בשבילה זאת הפעם הראשונה ובשבילי לא, הכנתי את הכל בשביל שתיהיה זאת פעם ראשונה שלא תשכח, אחרי כל המשחק שלפני הגענו לקטע, התחלנו.. ונורא כאב לה, התקדמתי לאט לאט ועדיין כאב לה שלא לדבר על זה שהיא לא הרגישה שום הנאה, החלטנו שמפסקים לאחר כעשר דקות, בפעם שלאחר מכן גם החלטנו לננסות שוב, הגענו לאקט אני מתחיל לאט לאט ועדיין כואב לה לאחר כמה דקות שאני נכנס ויוצא כבר לא כל כך כואב לה אבל אם אני עוצר לשניה ואני בפנים ואז מוציא או מכניס עוד פעם ממש כואב לה, ככה גם בפעם השלישית הרביעית והחמישית, וגם בכל הפעמים היא פשוט לא נהנת מהעניין היא אומרת שהיא לא מרגישה כלום חוץ מאת הגומי של הקונדום מציק לה.
האם זה טבעי שככה כואב כל כך הרבה פעמיים למרות שאנחנו מנסים ועושים ולא לדקה..
איך ניתן לפתור את הבעיה של הכאב, והאם זה הגיוני שהיא ככה לא נהנת מהעניין??
היא ממש מתחילה להתייאש לי מהעניין ובטוחה שהיא לא מסוגלת להנות, למרות שאני מסביר לה שכן,
בבקשה עזרו לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרהההה
אמיר01/07/2010מישהו יכול לעזור לי בעניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמיר
שלי פסטרנק כץ12/07/2010
ממה שאתה מספר עושה הרושם שבת הזוג שלך מאד חוששת מחדירה.
יש המון סיבות שיכולות לגרום לכך ואחת מהן זה זהיא לא לגמרי מוכנה נפשית לעניין למרות שהיא חושבת שכן. הגוף שלנו לא משקר לנו ומשדר את שאנחנו מרגישים.
נסה להוריד לחץ מעניין החדירה ונסה לענג אותה בלי חדירה.
משחקי אצבעות, לשון וכל דבר אחר שיכול לגרום לה להנות.
אחרי שהיא תהיה מספיק מגורה ורטובה כך גם יהיה לה רצון לחדירה והחדירה תהיה קלה הרבה יותר.
מעבר לכך ישנם חומרי סיכה על בסיס מים שניתן להשיג ברשתות הפארם ובתי המרקחת ללא מרשם רופא. נסה משהו כזה. אולי זה גם יועיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)