מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיין גדול .. זה מה שהוא חושב שהוא!איילין01/07/2010
אשמח לדעות מכולם ..
הכרתי מלפני כמה ימים בחור בן 24 אני בת 17.
על אותו יום שנפגשנו הוא אמר לי שהוא מעוניין לקשר רציני ..
כפי שזה נראה הוא פוליטיקאי מאוד גדול , וסליחה על המילה . . זיין .. חושב הוא יצליח לעשות כל בת בארץ ישראל ..
על הפגישה השניה התנשקנו בפגישה השלישית הוא הציע שנתקדם ליחסיי מין.
האם הוא ממהר כלכך ?
האם נראה זה הגיוני שהוא סתם רוצה את זה ...... !?
הוא פשוט למד כל בחורה מה היא מחפשת בגבר.. שהוא נגע עם המילים שלו ..
ואשמח לדעת אם אפשר מה החולשה אצל הגברים ..
משהו משותף בן כולם אם יש את זה.
תודה רבה
אייליני :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא פשוט מחפש את מה שאת הבנת כבר
מינה01/07/2010חמודה!!
כמה עולה היוום ללכת לזונה.... ולבצע את כל הגחמות שהוא רואה בסרטים כחולים...
בערך 1000 ש"ח ללילה... מה הוא משוגע...
תופסים בחורה בת 17 מגלגלים כמה מילות אהבה ... ובפגישה השלישית הופ למיטה.. והרביעית .. קצת מאחור ... החמישית את יורדת .. השישית הוא חייב להביא חבר.. וכו'
והכל בחינם...
גברתי בת ה- 17 אל תחפשי נקודות תורפה.. לדעתי אם לא הרגשת שזה הוא מה שאת רוצה ...
אל תחשבי בכלל על יחסי מין... ועוד דבר רק אחרי שסיכמתם על תאריך לחתונה או לאחר האירוסין רק אז... אחרת אם נתת לו מה שהוא רוצה .. אז הוא הרוויח 1000 ש"ח ואולי יותר.. כי מסתם הוא ידרוש כל לילה בסיכום כולל יחסוך לעצמו הון של כסף על גבי נערה תמימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחיי מינה. את מאכזבת אותי.
אסף06/07/2010עכשיו אני מבין מאיפה בא לך הקטע הזה שאת רוצה לזיין גבר. אל תרדי כל כך נמוך. לא כל הגברים עושים חשבון של כמה עולה זונה מול כמה עולה חברה. לידיעתך בדרך כלל חברה עולה יותר. אמנם יכול להיות הבחור מחפש זיון אבל ההסבר שלך די עלוב.
ולאיילין
אם הוא חושב שהוא זיין גדול וגם מצהיר על זה בכל הזדמנות אז יקירתי נראה לי שנכונה לך אכזבה מביצועיו במיטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1
איילין11/07/2010תודה רבה על השיתוף וההקשבה .
אני כבר סירבתי , והבן אדם כפי שזה נראה וויתר ..
כנראה זה מה שעינין אותו יותר ..
תודה לכם :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)