מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשואה אבל חושבת על האקסאשת איש18/01/2007
התחתנתי לפני חמישה חודשים עם גבר מקסים אבל אני לא מצליחה להוציא מהראש שלי את החבר הקודם שלי. הכרתי אותו באוניברסיטה והיינו ביחד כמה חודשים, היתה בנינו אהבה מטורפת ותשוקה שלא ידעה גבולות. נפרדנו בגלל שלא ראינו עתיד ופגשתי את מי שהיום בעלי. בעלי איש מקסים וטוב לב, כל מה שרציתי אי פעם להשיג בבחור, אבל אני לא מצליחה להוציא מהראש שלי את אותו הבחור. אני כל הזמן חושבת מעניין איך זה היה להיות אישתו. אני אוהבת את בעלי אבל המחשבות האלה לא נותנות לי מנוח. ראיתי אותו לפני כמה חודשים והחלפנו כמה מילים. לא היה בינינו כלום, אבל מאז הוא כל הזמן בראש שלי. עם בעלי מעולם לא היה לי סקס כל כך טוב כמו שהיה לי עם אותו בחור, אבל חוץ מהסקס בעלי הרבה יותר מתאים לי. איך יוצאים מזה? מה עושים בשביל להוציא לי אותו מהראש? והכי חשוב לי לדעת אם כל המחשבות שיש לי אולי זה סימן לזה שהייתי צריכה לתת לזה עוד צ'אנס. אולי עשיתי טעות? מה אתם חושבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שסתם בנית בראש פנטזיה
מישהי18/01/2007על האקס שלך, וזה בכלל לא נכון במציאות. כבר הייתם ביחד וניפרדתם, אז כנראה שאז הייתה לכם סיבה מספיק טובה. תמיד אחרי החתונה פתאום מרגישים כאילו נגמר הסיפור וכמו אחרי שקונים רכב ב-500 אלף שקל - אתה תמיד תבדוק אם המחיר שווה את הנסיעה.
את צריכה להתבגר. נישואים ומשפחה זה לא זוהר כמו אהבות נעורים. זה עבודה קשה. כמו להקים עסק משותף - צריך להשקיע הרבה בשביל לקצור פירות.
תשחררי את האקס שלך..תתרכזי בבעלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)