מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי רוצה לדפוק את אישתיאלון05/11/2007
יש לי פנטזיה לראות את אשתי מזדיינת עם גברים אחרים ואני גם משתתף
רציתי לשאול אם זה נורמלי ואיך עושים את זה?
זה יהיה היום הכי מאושר בחיי לראות את א
שתי באורגייה מטורפת (שלא תבינו לא נכון אני מטורף על אי
שתי)
אם יש זוגות או בעלים שעשו את זה בעבר ובעלי ניסיון אני אשמח מאוד אם תעזרו ותתנו לי קצת פרטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הגובה שלך?
זערור05/11/2007אם אתה גבוה וניראה לא רע?אפשר להענות לבקשתך .זאת תהיה חווית חייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמלי זו מילה כואבת
Danydine06/11/2007לאלון
נורמלי לאחד זה סטייה לשני וכן הלאה.
כל עוד לא עושים נזק מוכח לזולת זה בגדר הנורמה.
יש לי נסיון דומה, פעמיים בחיים, זו חוויה הזויה ביותר אך ובתנאי ויש כימיה בין כל המשתתפים.
אי אפשר לבוא סתם מהשמיים ולהחליט זה הולך, צריך רצון הדדי של כולם, או אם אזהר בדברי, אומר שצריך שתיהיה תשוקה אמיתית לפנטזיה מסוג עזה לכל הצדדים המעורבים.
אשמח לפרט יותר במייל הפרטי ו/או לדבר טלפונית אם תרצה.. המייל שלי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)