מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר חשק מיניאלין04/07/2010
אני בת 20 ובקושי ויש לי חשק מיני .תמיד ההיתי כזאת. שום דבר בקושי עושה לי את זה. ועכשיו אחרי המון זמן של התחמקויות יש לי חבר ,ואני מרגישה שבגלל הקטע המיני אני כל הזמן רוצה רק להתחמק ושיעזוב אותי ושלא יגע בי. המגע בחלקים מסוימים גורם לי חוסר נוחות ולחץ.מעולם לא גמרתי מחדירה והחדירה תמיד כואבת וגורמת לי הרגשה משונה ולא נעימה .ההיתי שמחה להתיעץ עם מישהו ולקבל עזרה בנושא.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק מיני
ד``ר דניאל וטלמן05/07/2010על פי תאורך, יש לך רתיעה ממין, כמו כן כאב בזמן קיום יחסי מין. הסיבות לכך יכולות להיות מורכבות, ואולי קשורות בחינוך שמרני נוקשה בנושא מיני??
ממליץ לך לא להזניח את נושא הכאב בזמן מגע מיני, פני לאיבחון וטיפול, באחת מהמרפאות הציבוריות המתמחות בבעיות בתפקוד המיני יש מרפאה מנית בכל בית חולים גדול בישראל. הטיפול הוא אישי ודיסקרטי, או פני למטפל/ת מיני מוסמך. כל זמן שהכאב ימשך רמת הרתיעה ממין תלך ותגדל, ואיתה ההמנעות מקרבה ומגע מיני.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)