חוסר חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני
    אלין
    04/07/2010

אני בת 20 ובקושי ויש לי חשק מיני .תמיד ההיתי כזאת. שום דבר בקושי עושה לי את זה. ועכשיו אחרי המון זמן של התחמקויות יש לי חבר ,ואני מרגישה שבגלל הקטע המיני אני כל הזמן רוצה רק להתחמק ושיעזוב אותי ושלא יגע בי. המגע בחלקים מסוימים גורם לי חוסר נוחות ולחץ.מעולם לא גמרתי מחדירה והחדירה תמיד כואבת וגורמת לי הרגשה משונה ולא נעימה .ההיתי שמחה להתיעץ עם מישהו ולקבל עזרה בנושא.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני

ד``ר דניאל וטלמן
    05/07/2010

על פי תאורך, יש לך רתיעה ממין, כמו כן כאב בזמן קיום יחסי מין. הסיבות לכך יכולות להיות מורכבות, ואולי קשורות בחינוך שמרני נוקשה בנושא מיני??
    ממליץ לך לא להזניח את נושא הכאב בזמן מגע מיני, פני לאיבחון וטיפול, באחת מהמרפאות הציבוריות המתמחות בבעיות בתפקוד המיני יש מרפאה מנית בכל בית חולים גדול בישראל. הטיפול הוא אישי ודיסקרטי, או פני למטפל/ת מיני מוסמך. כל זמן שהכאב ימשך רמת הרתיעה ממין תלך ותגדל, ואיתה ההמנעות מקרבה ומגע מיני.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו