שפיכה מוקדמת ועוד בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מוקדמת ועוד בעיה
    אנונימי
    04/07/2010

היי אני בן 21 ויש לי 2 בעיות ביחסי מין שאני באמת זקוק לעזרה בהן ..
    יש לי חברה 7 חודשים, וכל פעם שאנחנו עושים סקס קורה אחד משני דברים - או שאני גומר ממש מהר( 10 -20 שניות, לעיתים אף פחות) או שמכיוון שאני יודע שזה יקרה אני מאונן, אבל אז לא עומד ( גם אם עשינו פעם אחת ביום מסוים אני לא מצליח עוד פעם באותו יום) .
    עכשיו אני מניח שהבעיה הראשונה זה שפיכה מוקדמת ממש חמורה, והבעיה השניה זה או פסיכולוגי או שאני פשוט לא בחור חרמן מספיק ..
    לפעמים אם אני חושב על זה יותר מדי אז הלב שלי מתחיל לדפוק מלחץ ואז לא עומד לי בכלל בגלל הלחץ ..( הלחץ נובע מהעבודה שאני יודע שיש לי בעיות בעניין.. )
    זה גורם למצב שאם אין לי חברה ואני מכיר מישהי, אני מנסה להמנע מסקס , אשכרה מחפש איך לא להגיע למיטה .. זה מצב שאני יעשה הכל כדי שיסתדר ... באמת מוכן לנסות הכל .
    מה אני עושה והאם יש טיפול בכלל ? תודה רבה מראש ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת ועוד בעיה

הוספת תגובה

• לאנונימי

ד``ר דניאל וטלמן
    05/07/2010

לאנונימי שלום,
    ראשית עלי לומר לך שאתה בחור רגיש ומודע, והתאור והאנליזה שנלוות לתיאור היא נכונה.
    מדובר במצב של חרדה הגורמת לך לאיבוד זקפה או אי יכולת להשיג ולשמר זקפה לאורך זמן.
    במקרים רבים שפיכה מהירה ובעיות זקפה הן בעיות הקשורות אחת בשניה ולעיתים מופיעות יחדיו.
    ההמנעות מלהגיע למצבים מיניים ברורה וקשורה מהמנעות מכשלונות.
    יש טיפול לכל הבעיות שאתה מציין.
    ממליץ לך לפנות לטיפול סקסולוגי, במרפאה ציבורית או באופן פרטי (פנה למטפל/ת מינית מוסמכת)
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו