עזרה דחוף דחוף דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף דחוף דחוף
    מור
    06/07/2010

שלום,

אני בת 20 ואתמול קיימתי יחסי מין עם החבר,יש לציין שזו לא הפעם הראשונה,אחרי כמה דקות מקיום היחסים נוצר לנו שוב חשק,בפעם הראשונה רק הוא גמר,ואז התחלנו להתחכך (הוא היה עם תחתונים),לאחר מכן כשהוריד את התחתונים ראינו שעל התחתון שלו יש דם וגם על המיטה,אני אמורה לקבל מחזור וחשבתי שקיבלתי באותו הרגע אך היום בבוקר ראיתי שעדיין לא קיבלתי ממחזור.
    עברו 30 יום האם אני צריכה להילחץ??כל הזמן אנו משתמשים בקונדום בזמן קיום היחסים והשאלה השנייה היא:מה פשר הדם?האם זה ממני?או אולי ממנו???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף דחוף דחוף

הוספת תגובה

• למור

שלי פסטרנק כץ
    07/07/2010

מהפרטים שמסרת לא ממש בור מה פשר הדם.
    בהחלט יתכן שהדם שראית היה ממך מכוון שקיבלת מחזור והמחזור היה הפעם קצר במיוחד.
    מצד שני, הדם שראית עליו היה אמור גם להיות עליך וממה שכתבת אני מבינה שרק הוא התלכלך.
    השאלה היא האם הוא נפצע ממשהו? אחרי שהוא שטף את עצמו יכולתם לראות את מקור הדם?

אם אתם משתמשים בקונדום בדרך המקובלת אין סיבה שתחששי כיוון שבגילך עדיין יש איחורים במחזור, אם עדיין לא קיבלת מחזור הייתי מציעה שתגשי לרופא/ת נשים (גניקולוג/ית) ותספרי לה מה שקרה. היא תוכל לעזור קצת יותר ממה שאני יכולה בהתכתבות.

בכל מקרה, הייתי מציעה לך לקחת גלולות במידה ואת מקיימת יחסים באופן קבוע, ככה תהיי הרבה יותר רגועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה חשובה בנושא!!

מור
    09/07/2010

תודה רבה על התשובה,
    רציתי לומר בנוסף שבד"כ לא יורד לי הרבה דם בזמן המחזור ולאחר המקרה שדיברנו בנ"ל אכן כנראה מדובר במחזור,במשך יומיים ירד לי דם אבל ממש מעט האם זה כמו כל המחזורים הרגילים שלי או שייתכן כי דימום יכול להימשך כך מספר ימים ולא קיבלתי מחזור למעשה??
    (אני עדיין חוששת שלא מדובר במחזור למרות שכבר יומיים יש ירידת דם)

ולידיעתך,ויום למחרת בדיוק הייתי אצל רופאת נשים והתחלתי לקחת גלולות :)

אשמח לקבל תשובה נוספת

תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למור

שלי פסטרנק כץ
    12/07/2010

לי זה נשמע ממש כמו מחזור. שמחה לראות שהיית אצל רופאת נשים ולקחת גלולות רק חבל שלא שיתפת אותה בעניין כי הייתה יכולה לעזור לך ולהרגיע יותר..

בכל מקרה, לא נראה לי שיש סיבה לדאגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו