מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דנידין ו- יפי42- תגובהאישה06/11/2007
תקראו את תגובתי אליכם בנושא: "שפת גוף".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך ....... :-)
yapi4206/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבין את בעייתך
Danydine06/11/2007שלום שרה חבצלת או כל מי שתבחרי כל עוד את כנה בשאלותייך ובאמת ובתמים מחפשת רמזים הבנה ועזרה מלימוד של סיטואציות דומות אצל אחרים.
באשר לגבר משפת גוף - שאם אני אני מבין נכון הוא גם אותו אחד מ"ארוך-קצר"...
בניגוד למכירה בה יש תורה בפני עצמה העוסקת במקרים ותגובות, פה לרגש והאמוציה יש משקל כובד חזק בהרבה יותר, אכן אפשר לאמץ טכניקות של מכירה כדי לשבור את הקרח או לחילופין להכניס את הנעל בסדק הדלת, אבל כל השאר הוא כמעט בלתי צפוי. כי, איני מכיר אותך והליכותייך וודאי שלו את הפרוספקט הוא הגבר הנערץ עלייך.
אי לכך, או שתאזרי אומץ תשאלי את ה"ביצים" מבעלך, ועשי את הצעד הראשון, ומכאן תני לדברים להתגלגל ולזרום או שתחשבי כל ימי חייך על מה שאולי פיספיסת ואולי לא.
באשר לגודל... כאחד שגם נמצא לא מעט במלתחות גברים כי גם אני עוסק גם בספורט, הרשי לי להרחיב במעט על דברי יפי24, לרוב יש אבר מין ממוצע ללא כל קשר לגובהם, ובניגוד לתיאוריה
הידועה של אצבע-אגודל (קצר-ארוך) למיעוטם יש אבר ארוך יותר או עבה יותר או גם וגם, אבל לדעתי האישית זה רק משהו בסביבות ה 10% לאילו עם קטן במיוחד, אפילו מעטים יותר משהו כמו 3-5% לא יותר מזה, כל השאר במסגרת הנורמה.
מידעים נוספים ושיחות מפורטות במייל שלי המתפרסם תדירות באתר... [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)