מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה ניתן לעשות על מנת להשתחרר ולאפשר***07/07/2010
שלום רב,
בעלי מאוד רוצה לקיים מין אנאלי וכל פעם שאנו מנסים זה נגמר במפח נפש אצל שנינו
כי אני לחוצה מכך שלא הצלחתי לספק את רצונו של בן זוגי והוא כך אני מרגישה כאילו כועס
על עצמו שהתעקש לכך . עליי לציין כי בעבר הייתה לי חדירה לא איתו וזה היה נורא והיה מלווה בדימומים ובכאבים מאוד חזקים אנא עיזרו לי והדריכו אותי כיצד ניתן לעשות זאת בצורה שלא תכאב כ"כ.
תודה מראש.
**** המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ניתן לעשות
ד``ר דניאל וטלמן07/07/2010כשמדובר במין אנאלי, יש להעזר בהמון סבלנות וסיכוך.
כאשר את במתח פי הטבעת נסגר ומתכווץ. יש להשאר רגוע ולהתחיל עם שימון טוב של פי הטבעת ואצבע ולהתקדם בהדרגה תוך כדי נשימה (כאשר נושפים את האויר מהריאות האזור של פי הטבעת רפוי יותר).
חשוב מאוד השימוש בשימון המקום (שמן על בסיס מים, יש תכשירים בסופר פארם) והכל לאט לאט.
כל זה רק במידה ואת מוכנה ומעוניינת במין אנאלי ולא רק בגלל שבעלך רוצה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)