מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תעזרו ליאור כהן07/07/2010
שלום לכולם,
אז ככה, אני אפתח ואומר את הפרטים היבשים כדי שתבינו שעברתי וחשבתי עליהם, וגם כדי לתת קרע מקדים להבין אולי תוכלו לעזור לי
אני בן 21, בעברי שכבתי עם 10 בנות פחות או יותר, 5 מהן היו חברות וקשרים רציניים שלי. הסקס היה מעולה, הרבה טירוף, גם מבחינת זמן היינו עושים את זה בין 10ד' לשעה אפילו. חוויתי תנוחות אני דיי מנוסה במין וכו'. הבנתם את הרעיון
למה אני מספר לכם את זה, לאחרונה פגשתי מישהי חדשה, התחלנו לצאת ואנחנו כבר 4 חודשים יחד. רק בחודשיים האחרונים נהיינו ממש פיזיים מכיוון שהיא רצתה לקחת את זה לאט ואני מכבד את זה, הבעיה היא שכשאנחנו מתחילים לשכב, באמת ש30 שניות -1דקה ואני גומר. עכשיו באמת - ולא כדי להשמע כמו לא יודע מה - זה לא קורה לי, ואני מכיר ויודע מזה סקס ואף פעם לא היתה לי בעיה עם זה.
עכשיו תגידו, אולי היא צרה ממש, אולי אתם לא מרגישים בנוח...אולי ואולי. ובאמת שזה לא זה, חשבתי כבר על הכל, וזה מתסכל. חוץ מזה שאני באמת אוהב את הילדה הזו, ואני לא מבין מה קורה לי פתאום, אנחנו כבר חודש שלם מנסים לשכב, וזה מבאס כלכך יחד עם זה שאני לא יודע מה קורה לי ואו למה זה, לא מכיר את זה מקשרים או בנות אחרות שהייתי איתן - וממש ההיפך הגמור.
בבקשה תעזרו לי להבין מה הולך פה.
תודה רבה אנשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור
ד``ר דניאל וטלמן07/07/2010לאור שלום,
נשמע שאתה מרגיש רגשות רבים לבחורה הספציפית איתה אתה בקשר.
יחסי מין עם רגשות רבים יכול להיות שונה ולעיתים יכול להשפיע על התפקוד המיני.
ממליץ לכם להמנע ממשגל ולהסתפק במין אוראלי וידני ללא משגל משך שבועיים. אני סבור שלאחר שתהיו תקופה במין כייפי ומהנה ללא לחץ מהגמירה המהירה, הדברים יסתדרו.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)