פנטזיה אסורה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנטזיה אסורה?
    אורי
    18/01/2007

אנחנו נשואים הרבה שנים. מבוגרים בסביבת ה-60 .נאים ושמורים היטב. אני אוהב את אשתי מאד וכך גם היא אותי. הסקס טוב כל השנים . אבל בשנים האחרונות אני לא מפסיק לפנטז שאשתי מקיימת יחסי מין סוערים עם גברים אחרים שמביאים אותה לשיאי שיאים חדשים כשאני יחד איתה
    נהנה בהנאתה ובתגובותיה. אנו מדברים על זה ואף מפנטזים ביחד בזמן יחסי המין. אלא שהיא עומדת בסירובה לממש את הפנטזיה. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנטזיה אסורה?

הוספת תגובה

• אלכוהול משחרר את הלב

ME
    29/01/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסמוך עליה

מישהי
    18/01/2007

אם היא מסרבת זה אומר שהיא יודעת מה היא עושה. כנראה שהיא חוששת לאבד משהו בתהליך הזה, אולי אותך אולי את עצמה - מה שבטוח שאתה לא יכול להגרום לה לשכב עם אנשים אחרים נגד רצונה. רצונה כבודה.

אולי תתאזר בסבלנות ותנסו להתחיל במשהו פשוט יותר. אם יש לך בבית מצלמת אינטרנט אתה יכול להכנס לאחד הצ'אטים למבוגרים ולעשות סקס וירטואלי עם זוג נוסף מול המצלמה. ככה אולי היא תשתחרר קצת, אבל עדיין לא יהיה דראסטי ובלתי הפיך כמו לממש את זה עם גבר אחר.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתחילו בצעדים קטנים

21/01/2007

אחרי שנים של אינטימיות זוגית קשה מאוד להכניס פתאום אדם זר למיטה, ואני בהחלט מזדהה עם הרגשות של אישתך. מה שכן, אפשר להתחיל בצעדים קטנים יותר, לדוגמא: תנסו לקיים יחסי מין במקום ציבורים שבו אנשים אחרים יכולים "לתפוס אתכם על חם", תנסו לצפות באנשים אחרים מקיימים יחסי מין, תיעזרו באינטרנט (כמו שנכתב בתגובה מעלי) - האפשרויות כאן הן כמעט בלתי מוגבלות, רק צריך לחפש את מה שמתאים לכם. המשותף בין כולם הן שברגע שמרגישים לא נוח סוגרים את המחשב וזה נעלם.

אחרי שתפתחו לחוויות אחרות ותרגישו מספיק פתוחים ובטוחים - אז תוכלו להנכיס אנשים נוספים לחדר המיטות שלכם.

חשוב שהפנטזיה שלכם תהיה משותפת, מניסיון שלי - הגשמת פנטזיות לצד אחד גורמת תסכולים ומרמורים לצד השני. אל תמהרו להכנס לסיטואציות שיכולות לפגוע בקשר בינכם, תשוקה של לילה אחד לא שווה שנים של זוגיות טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו