מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחת שמחפשת ומחפשת ולא מוצאת .......אנונימית14/07/2010
איפה אפשר להכיר בחור נחמד? יש לי קטע שמדי פעם אני נזכרת שאין לי חבר ואז מנסה להכיר מישהו הקטע שאין לי כל כך הרבה זמן לצאת ואין כל כך עם מי ואז אני עוזבת את עניין החיפוש עד הפעם הבאה אין לי קביעות בחיפוש חבר לפעמים אפילו נראה לי שנוח לי להיות לבד לפעמים נראה לי שכבר תפסו את כל הבחורים הטובים ככה שבסוף ישארו לי רק הגרושים אז אם יש לכם רעיון איפה אפשר להכיר בחור טוב אשמח לשמוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
אסף15/07/2010הכותרת לא כל כך מתאימה למה שאת אומרת. נדמה שאת לא ממש מחפשת וגם לא תמיד בא לך חבר. אם בכל זאת את רוצה להכיר מישהו אז תצטרכי להיות יותר פעילה בשעות הפנאי שלך. מה שבטוח דיסקוטקים ופאבים הם לא מקום אידאלי למצוא מישהו רציני. רוב הסיכויים שתפגשי שם גברים שמחפשים זיון ללילה. ולא מתוקה. לא נגמרו הגברים הטובים. הם שם סביבך. השאלה מה את מחפשת.
ודבר שני הגרושים הם לא מצורעים. יש ביניהם אנשים מדהימים שעשו את הבחירה הלא נכונה. אל תפסלי אותם על סף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איפה לחפש בחור טוב?
אנונימית15/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחור
רון16/07/2010נראה לי שאני סוג של בחור איכותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה עושה בחיים רון?ובן כמה אתה?
אנונימית16/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי זה מור באימייל שלך רון?
אנונימית17/07/2010אתה רון או מור או אף אחד משניהם הא?חחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאויש איתך
רון17/07/2010רון מור יכול להיות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי יש גם בעיה של זמן
אנדי17/07/2010לא יוצא.רק עבודה.היתי רוצה לצאת עם מישהי שכיף איתה ששונה מרוב הבנות.אם את חושבת שאת מיוחדת בואי נכיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להכיר..
משה18/07/2010סטודנט,
חמוד ומלדיק,
בן 27, גר באיזור חדרה ואשמח להכיר אותך.
יום מדהים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להכיר..
משה18/07/2010סטודנט,
חמוד ומלדיק,
בן 27, גר באיזור חדרה ואשמח להכיר אותך.
יום מדהים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחור נחמד
אנונימי-זמנית19/07/2010שאלת היכן ניתן להכיר בחור נחמד? - האמת שאני שואל את אותה השאלה רק בכיוון ההפוך... יש לומר שאת דווקא נשמעת נחמדה מאוד... מה את יכולה לספר על עצמך? בת כמה את את? מה עושה בחיים? ...
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)