מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעית זקפה בגיל צעירבן18/07/2010
שלום
אנ בן 16 ויש לי בעיות זקפה
ניסיתי לפנות למומחים בתחום אבל אף אחד לא נתן לי תשובה מספקת
מה אפשר לעשות נגד זה? ממה זה נובע?
אני ממש בלחץ מזה.. בפירוש לא עומד לי וזה גם מביך מאוד
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .
בן20/07/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית זקפה בגיל צעיר
ד``ר דניאל וטלמן21/07/2010בן שלום,
אני לא יודע לאיזה מומחים פנית, אך בהחלט יש הבחנה ובטוח גם פיתרון לבעיית הזקפה שאתה מתאר. אם אתה בריא ואינך מטופל בתרופות פסיכיאטריות (היכולות לפגוע בזקפה) כנראה שהקיים בזקפה נובעים מלחץ והתרגשות נפשית ובהחלט ניתן לטפל ולפתור בעיות אלו.
במידה ואתה צריך המלצה לאן ולמי לפנות, כתוב לי ואפנה אותך לטיפול הנכון. אל תזניח את הנושא.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לייעוץ
בן21/07/2010אני לא נותן תרופות מסוג כלשהו, בן אדם בריא בן 16
באילו שעות ניתן להתקשר ולקבל מענה מבלי להפריע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה* לא נוטל תרופות
בן21/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
בן23/07/2010המליצו לי לא לאונן במשך שבועיים, אולם התקופה הזאת לא שיפרה כלום
ולא עזרה. האם יש לדבר הזה בסיס או שזה סתם שטויות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבן
ד``ר דניאל וטלמן24/07/2010הנושא לא קשור לאוננות ותדירותה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח ליעוץ
ד``ר דניאל וטלמן24/07/2010בן אתה יכול להתקשר בשעות בשעות הבוקר אחרי השעה 9 . במידה ואני לא זמין השאר הודעה.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)