מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נעלם לי הדגדגן...חחחשירה24/07/2010
לדר שלום רב
אני בת 50 כ-4 שנים ללא וסת
כ- 3 שנים לא היה לי בין זוג והייתי מאוננת מידי פעם ... ומאז שאני מכירה את גופי, הפין הקטן שיוצה מהדגדגן היה בולט החוצה והייתי רואה אותו בבירור (נראה כמו פין עם אשכים) לאחרונה אני לא רואה אותו בכלללללל ...מה שמאוד מטריד אותי
שאלות
האם יש מצב שהוא נכנס פנימה לתוך הדגדגן ? או ...יכול להיות שהו נתלש...חחח
האם כתוצאה מכך יש לי ירידה בצורך המיני " או...כמו שנאמר המרעיבו שבע!!!
ברצוני לציין אני די רטובה ומגורת בשעת קיום יחסי מין...רק שהאורגזמה מתקשה להגיע אם בכלל
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ->
אילן24/07/2010כמו של הגבר יש זיקפה כך לאיבר המין של אישה יש חיים מי שלו
שצרך לעיר אותו מינית ועז הוא יבלוט
אני רוצה לאשר אותך לא מדאגת דגדגן שלך לא נעם מי הגוף שלך הוא פשוט יושן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדגדגן הנעלם
ד``ר דניאל וטלמן25/07/2010לאביבית שלום,
מה שאת מכנה "הפין הקטן " זה חלק מהדגדגן עצמו. חלקו בולט החוצה בשלבים שונים של ריגוש ועוררות מינית וחלקו לא חיצוני ונמצא פנימה בגוףהאישה.
יש נשים שהדגדגן שלהם בולט וגדול יותר ויש נשים שהוא פחות בולט וקטן יותר, כמו כן יש לציין ששינויים הורמונלים ושבתקופת המנפואוזה (גיל המעבר) חלים שינויים רבים בגוף האישה, כולל הפחתה ברטיבות ובסיכוך הנרתיקי וכן גם שינויים בחיצוניות ובולטות הדגדגן.
היכולת לחוות אורגזמה במקרים רבים גם כן יכולה להשתנות ולעיתים דורשת אינטנסיביות רבה יותר של גירוי.
יתכן שחלק מהקושי להגיע לאורגזמה קשור ב"עיסוק וחיפוש הדגדגן".
המשיכי להינות מגופך ונשיותך וזם האורגזמות יופיעו.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברצוני לציין
שירה25/07/2010שמאז שאני מכירה את גופי ...פין הדגדגן היה בחוץ ובולט כל הזמן ולאחרונה הוא לא יוצה גם כשאני מגורת מאוד ...
ולמרות גיל המנופאוזה ...אין לי גלי חום ו-או יובש בנרטיק!!!
אז...מה קורה פה???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה->
אילן25/07/2010הגברים כמוני אמרים נו מה זה הששטיות עילה
בשבל האיבר הקטן יצא החוצה כמו זיקפה של גבר
צרך לעשות משחק מקדים ולהעיר את התשוקה לסקס מטורף
ועלי ככה הוא יעמוד לו כמו אצל הגבר
עם שום דבר לא עוזר לא נורא
יש תנוחות שנתן לגרות את היאבר הקטן שלך ואפשר לישתמש באבזרי מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לטיפול
חיים09/08/2010תני לי בבקשה לטפל בבעייתך, ותראי איך תוך שעה זה ייראה אחרת לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)