מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מרגישה כלוםדודו זר27/07/2010
היי.
חברה שלי, כמו לא מעט נשים, לא גומרת מחדירה (מדברים אחרים היא כן גומרת).
לכן, יש לנו סקס ב"תורות", כלומר אני מפנק אותה ואחרי זה אנחנו שוכבים.
הבעיה היא שהיא אומרת שלא רק שהיא לא גומרת מחדירה, זה ממש לא עושה לה כלום. כשאנחנו שוכבים היא לא מגיבה כמעט בכלל, אין לה העדפות ולי זה ממש מוריד את החשק כי אני מרגיש שהיא לא נהנית.
כשאנחנו מדברים על זה היא אומרת שהאלטרנטיבה היא שהיא תזייף. מן הסתם, זה רק יותר גרוע.
מה אפשר לעשות? איך מסתדרים כל שאר הזוגות?
חשבתי שאולי אם ננסה אולי נמצא זוית או משהו שבה היא תיהנה (ואולי אפילו תגמור), אבל לא מצאנו כלום ולה כבר נמאס לחפש.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ->
אילן27/07/2010תשמע על תהיה מתוסכל מה לעשות האישה זה לא מכונה כפי בקשתך
אך תוכל לספק אותה מינית על ידי הדברים הבאים
תוכל לרדת לאיבר מינה
תוכל לקנות אביזר מין שמתלבש על הפין שלך שזה יגרום לגיוי יותר
בזמן האקט של החדירה תוכל באותו זמן לגעת לה בדגדגן
תוכל לחפש תנוחה שתתן גרוי לדגדגן תוכל לחפש מאמרים על זה
בהצלחה יידידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מרגישה כלום
ד``ר דניאל וטלמן31/07/2010לדודו,
כדי לקנות את הספרים "מין עכשיו" מאת פול גוא'דיס ו את הספר "דברים שרציתי לגעת" של גלי פליסקין.
לקרא ומקווה שתלמדו ותעשירו את חיי המין שלכם.
במידה וזוגתך ממשיכה לומר שהיא לא מרגישה כלום כדי לפנות לטיפול סקסולוגי זוגי.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדודו
שלי פסטרנק כץ05/08/2010הי דודו, אהבתי את השם שבחרת (:
אני מבינה את התסכול שלך מכך שהיא אומרת שהיא לא נהנית.
בסך הכל, ההנאה מהסקס היא לאו דווקא מהחדירה או הגירוי המיני עצמו.
הנאה מהסקס אמורה להיות מכל ההתרחשות , המגע, המבט בעיניים וכל התחושות שמסביב לכך.
נסה לבדוק אם בזמן החדירה אתה עסוק בעצמך , עוצם עיניים, מרוכז בפעולה או כל דבר אחר שגורם לה להרגיש רק אובייקט עליו אתה מממש את יצרך.
למרות שלפי דבריך אתה מוצא גם זמן להקדיש לה בלבד אבל יתכן שבזמן חדירה אתה כבר לא שם.
שאל אותה מה היה יכול לרגש אותה בסקס עצמו . לא מדובר בתנוחה כזו או אחרת אלא בתחושה של קירבה וריגוש שבין גוף לגוף.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)