חייבת שתביאו לי עצות בנושא אישי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת שתביאו לי עצות בנושא אישי.
    michel
    10/11/2007

אוקיי אז נתחיל ככה שאני צעירה, ויש לי רומן עם גבר נשוי וילדה בת 3.(גם הוא צעיר פחות מגיל ה 30).
    זה מתנהל פחות מ 3 חודשים, אבל בטירוף ענק. קרה מקרה כזה שהתאהבנו אחד בשניה וקשה לנו לא לדבר בטלפון או להפגש ולראות אחד תשניה, לפעמים זה יוצא כשהוא הולך לפארק עם הבת שלו ואנחנו משחקים איתה תוך כדיי.
    הסקס שלנו מטורף כמו שבחיים לא היה לי ואנחנו מאוד נהנים אחת עם השני.
    הריבים שלנו הם פשוט לא אמיתיים כי הם נגמרים בצחוק אפילו כשהם רק מתחילים, זה פשוט לא אמיתי וכמו בטלנובלות.
    אני מאוד אוהבת אותו והוא אוהב אותי מאוד אבל הבעיה שהוא נשוי ויש לו משפחה ואנחנו לא יכולים להיות ביחד למרות הכל.

לי אישית קשה מאוד להתחיל קשר עם בחור חדש כי הוא לא יוצא לי מהראש ואני מייד שוללת את האפשרות של הבחור החדש על השבוע הראשון.
    שלא לדבר על לעשות סקס איתו (עם הבחור החדש)כי הוא בכלל לא מושך אותי, ואני רק חושבת עליו.

כל החברות שלי אומרת לי שאני יעזוב אותו, שאני צעירה ויפה, ויכולה להשיג כל מה שאני רוצה.
    אבל לי קשה עם זה כי אני מאוהבת בבחור הזה אבל מודעת לזה שאנחנו לא ניהיה בקשר רציני ומחייב כי יש לו את המחויבות שלו למשפחה.

לפניי כשנה בערך פחות או יותר הייתי אצל מישהי שקוראת בקפה. היא ישר אמרה לי כשהסתכלה בכוס שיתחיל איתי גבר נשוי ושאני לא יסחף איתו לאן שזה יזרום.. אבל זה קרה בלי שאני ישים לב לזה למרות שחיפשתי לעצור את זה בהתחלה כשחיכיתי לזה , אבל זה קרה בבום איתו ולא שמתי לב לכלום מסביב.

תגידו לי בבקשה תביאו לי עצה טובה מה לעשות הלאה, כי אני ממש מאבדת את עצמי כבר.

תודה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מכל הלב

סיון936
    30/11/2007

את חייבת לבקש ממנו שלא יתקשר אלייך יותר ולהתנתק ממנו לחלוטין...
    לו יש את התא המשפחתי שלו ולכן זה לא מפריע לו כל עוד זה נמשך והוא אפילו נהנה מזה.
    אבל אם את רוצה להמשיך הלאה תתנתקי ממנו במכה אחת בהחלאה ישירה ואל תאשרי לו ליצור איתך קשר בשום דרך שהיא...
    בהתחלה במשך תקופה זה יהיה לך קשה מאוד... אבל אין ברירה. בסוף את תשכחי ממנו - כי מה לעשות הזמן תמיד עושה את שלו ותמצאי מישהו אחר שיספק לך את הצרכים שלך ותוכלי להקים איתו את התא שלך... מערכת אמיתית עם משהו שהיה שלך ולא תצטרכי לחלוק אותו ואת זמנו עם מישהי אחרת...

בהצלחה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו