מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביישנותשירן30/07/2010
אני בת 19 ומרגישה כבר די מוכנה לסקס,הבעיה היא שאני מאוד מתביישת בגוף שלי.יש בי פחד שהפרטנר יעיר הערות שיורידו לי עוד יותר את הביטחון.אני אחת שהיא מאוד ביישנית במצבים אינטימיים.איך אוכל להתגבר על כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ->
אילן31/07/2010את נמצאת במחשבה ממש הלא נכונה
שנכנסים לסקס נכנסים באהבה שהוא אוהב אותך ואת אותו גם
הוא ירעה אותך ערומה הוא כבר היה כבר שטוף בהרמונים שרוצה כבר לגעת בך
ולעשות אקט מיני איתך
תחשבי חיובי לא סתם הוא חבר שלך
עם את רוצה עד עידוד וחיזקים את ייכלה לדבר איתי באי סי קו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה->
אילן31/07/2010תחשבי חיובי את חושבת שלילי
חבר שלך לא בחר אותך סתם הוא אוהב אותך וגם את אוהבת אותו
שהסקס בנכם היה רגע היה לאט היה נעם
והעיקר לחשוב חיובי
עם הוא יחשוב שלילי בעיה שלו גם לאחר יש לו חיסרון
זה בהצלחה
עם את רוצה עד חיזקים תוכלי לפנות עלי לאי סי קו
306138695* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביישנות
ד``ר דניאל וטלמן31/07/2010לשירן,
האם את מבינה למה את מתביישת בגוף שלך?
בכל מקרה מאוד כדי לך לדבר עם חברך על החששות ועל מה שאת מרגישה.
אם הוא קרוב,אוהב וחבר הוא לא יעשה דבר מה שיפגע בך רגשית או גופנית.
שיחה פתוחה יכולה לקרב ולעזור המון.
בהצלחה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)