בת הזוג לא גמרה מעולם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת הזוג לא גמרה מעולם
    טליה
    30/07/2010

יש לי חברה חדשה כבר חודש, אך היא לא גמרה אף פעם. לא מחדירה (אצבעות) ולא באמצעות גירוי הדגדגן (ירידה ואוננות). כששאלתי אותה לגבי אוננות ענתה לי שמעולם לא ניסתה..
    אני רוצה שהיא תגמור.

ועוד בעיה- לי יש בעיה דומה, אני לא מצליחה לגמור כשהיא מאוננת או יורדת לי, רק כשאני מאוננת לבד אני גומרת.
    מה לעשות?
    הסקס נראה חסר פואנטה כי שתינו לא גומרות.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת הזוג לא גמרה מעולם

הוספת תגובה

• לדעתי הירידות לא אפקטיביות !

אילן
    30/07/2010

גם לרדת צריך לדעת. אם אתן בעניין אני מוכן לתת לכן כמה טיפים.
    אשמח שלמוע ממכן. (אני פשוט נורא אוראלי ),מבין ומגלה אצל כל אשה את הנקודות הרגישות/.מרגשות שלה./אצלה.
    אני אישית יורד מכל הלב וקשוב רגשית אל הצד השני ולכן קל לי ואני מתעקב על נקודות אלו.
    מוכן גם להדגים .
    קשה לי להאמין והוחכתי את זה כמה וכמה פעמים שיש נשים שלא יכולות לגמור/להגיע לסיפוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת הזוג לא גמרה מעולם

ד``ר דניאל וטלמן
    31/07/2010

לטליה שלום,
    ראשית, הדרך הראשונית והבסיסית לחוות אורגזמה היא ע"י אוננות עצמית.
    יש דרכים וטכנקות רבות להגיעה ולחוות אורגזמה. כשהאישה יודעת מה עושה לה הכי טוב ומה עוזר לה לחוות אורגזמה זה נהיה קל יותר לחוות אורגזמה עם בת הזוג.
    ממליץ לך בחום לקנות בת הספר "דברים שרציתי לגעת" מאת גילי פליסקין. ספר העוסק באוננות נשית וחווית האורגזמה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו