סטיות מינית אצל בן זוג, מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטיות מינית אצל בן זוג, מה לעשות?
    שרון
    02/08/2010

אני יוצאת עם בחור בן 35 ומתגלה לי (הוא מספר לי) שיש לו סטיות מיניות שאני לא ממש בעניין הזה כמו:
    הוא מאוד אוהב כפות רגליים, שתן (אוהב שאיבר שלו נוגע בשתן) דיבורים בלוכלכים אליו במיטה ועוד
    אני לא הבתולה מריה וגם אני עשיתי הרבה שטויות מיניות בחיים שלי אבל זו הפעם הראשונה שבחור עושה לי מסאז ברגליים ויש לו זיקפה.
    עוד לא שכבנו אבל דיברנו על כל זה והאמת שאני לא ממש מבינה את הסטיות האלו אני מאוד פתוחה מינית אבל אני מרגישה שזה קצת מפחיד אותי
    למה יש לו את הסטיות האלה ואם אתה יכול להסביר לי אותן (אני ממש רוצה להבין)
    לדעתך אם אני לא והוא כן אפשר לקיים קשר זוגי רציני? אני מוכנה להתפשר בדברים מסויימים אבל עד גבול.
    אשמח לתשובה מפורטת ומסבירה את המצב כי אני ממש ממש רוצה להבין ואם אפשר לטפל בזה?
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ->

אילן
    03/08/2010

זה לא רק אצלו לחלק מי הגברים חושבים שכפות רגליים זה סקסי
    זה דבר כמו כל איבר מיני שנראה מגרה ורוצים לגעת בו פיזי ומיני ולהרגיש אותו בפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרון

שלי פסטרנק כץ
    05/08/2010

הי שרון,

זכית לפגוש בחור שמודע למיניות שלו ומרגיש פתוח איתך כדי לשתף אותך בפנטזיות שלו.
    גברים רבים מאד נמשכים לכפות רגליים של נשים. זה סוג של פטיש פופולרי מאד ואת לא צריכה להתרגש מכך.
    יש גברים שמספרים שהריגוש הזה נובע ממקום של הערצה לנשים ולכל מה שהן משדרות. לעוצמה נשית, לבגדים סקסים ולדיבור מלוכלך שמרגש אותם כי יש בו משהו זול ומגרה.

קצת כמו הביטוי העתיק שאומר שגבר מעוניין באשפית במטבח, ליידי בחוץ וזונה במיטה.

גברים רבים נדלקים מנשים בעלות בטחון עצמי גבוה והערכה עצמית גבוהה.
    יש גם לא מעט נשים שמתעוררות מינית מסוג כזה של סקס.
    אין זה אומר דבר על האופי שלו, על איזה בעל הוא יהיה ואיזה מן אבא הוא יהיה לילדיו.

הצעתי לך, זרמי עם הלב שלך, אל תשללי אפשרויות ובמקביל עשי רק מה שנוח לך ואל תחששי לנסות דברים חדשים. לפעמים אנחנו זקוקים לאישור שזה לא נחשב פסיכי או סוטה כדי שנרשה לעצמינו לזרום עם זה. אז הרי לך אישור כזה.

כל סוג של סקס בין בוגרים שנעשה מהסכמה ובפיכחות ללא גרימת נזק למישהו מהמשתתפים
    נכנס לקטגוריה של סקס נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו