סרט/קשת על ראש של בת 56

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרט/קשת על ראש של בת 56
    פלונית
    11/11/2007

שלום לכולם. אולי שאלתי תיראה בעיניכם ילדותית או דיבילית, אך אני כל הזמן מתלבטת אם כדאי. עכשיו לעצם העניין: אני בת 57 נראית מאד מאד צעירה לגילי ממש נערה, אפילו קמט אחד אין לי על הפנים. מרוב שאני מקבלת מחמאות על יופיי הרב, זה גורם לי להשקיע במראה החיצוני שלי יותר ויותר. ולשאלה עצמה: יש לי שיער ממש ארוך וגולש, וברצוני לשים קשת או סרט על הראש, שגם יצעיר אותי יותר וגם לא יחדרו שיערות לעיני. . האם זה יראה בעיניכם ילדותי ? , האם זה מתאים לגילי לשים סרט על הראש? ברור שאבחר סרט לא עם דמויות.... . מה דעתכם לפני שאעשה צחוק מעצמי ברחוב. ת ו ד ה!!!!!!!!!!!!!!!! .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרט/קשת על ראש של בת 56

הוספת תגובה

• מדוע לא עונים???

פלונית
    12/11/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היופי בעיני המתבונן

rafi
    12/11/2007

תשלחי תמונה ונחליט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעשי מה שמתחשק לך. מה רע בקשת?

ארטמיס
    17/11/2007

למה את חושבת שללכת עם קשת זה לא יאה או מבייש?
    מתאים לך? לכי עם מה שבא לך במיוחד אם את ניראית כל כך צעירה.
    תהני לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו