עזרתכם.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרתכם.
    מורן
    05/08/2010

שלום,

אני בת 25 ויש לי בן זוג בן 28 אנחנו יחד כבר 10 שנים (הייתה הפסקה של שנה).

לאחרונה בן זוגי אינו מעוניין לקיים יחסי מין , בכל פעם שאני מנסה ליצור מגע אני מקבלת סרוב .

אין לי מושג מה הסיבה לכך ואני מאוד מוטרדת .... מצאתי בארון שלו ספר של שמירת הברית .

האם יש לזה השפעה על הזוגיות שלנו?

המצב בלתי נסבל ויצור המון מתחים בינינו מעבר לעובדה שאני מרגישה מושפלת להידחות כל פעם מחדש, מה שלא קרה בעבר.

מה לעשות?

אודה לעצתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרתכם.

הוספת תגובה

• למורן

שלי פסטרנק כץ
    05/08/2010

לשאול אותו.

בלי להסתבך ובלי להכנס לספקולציות. שאלי אותו מה עובר עליו לאחרונה, שאלי אותו גם על הספר שמצאת ובכלל שאלי את עצמך מה גורם לכך שהוא לא משתף אותך ומרוחק ממך.

אולי את צודקת בעניין הספר ואולי זה רק משהו חולף אבל בלי תקשורת חברית וכנה לא תוכלי לדעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצתכם

מורן
    18/08/2010

היי ,

לאחר שיחה כנה בינינו.
    אכן החששות שלי לא הטעו אותי, הוא טוען שבכל פעם שהוא מוציא זרע לבטלה הוא מרגיש רע עם עצמו ושאני לא מותרת לו עפ"י הדת.
    שנינו שומרים שבת ומאמינים אבל זה יותר מידי.
    חתונה לא נראית באופק (מזכירה שאנו יוצאים למעלה מ-10 שנים).

אני אוהבת לקיים יחסי מין ואני מרגישה אובדת עצות מכל הנושא הזה.
    האם בגלל דבר כזה צריך לפרק את החבילה?

אודה לעצתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה להתיחסותכם

מורן
    23/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורן היקרה

שלי פסטרנק כץ
    25/08/2010

למורן,

מצד אטחד את כותבת שחתונה לא נראית באופק ומצד שני, דואגת לציין שאתם יחד 10 שנים.
    בתור זוג ששומר מסורת ונמצא יחד כל כך הרבה שנים מתוך בחירה לא ברור לי למה חתונה לא נראית באופק? אם היית מספרת לי שאתם לא מאמינים במסורת ולא בקידושין הייתי יכולה להבין אבל משהו צורם לי בסיפור שלכם.

הלא אם הייתם נישאים הייתם יכולים לקייס סקס באופן חוקי ונוח ומכוון שאחת המטרות היא גם הרחבת המשפחה לא הייתה כאן שום בעיה של שפיכת זרע לבטלה.

אני מציעה לך לבדוק שוב את מהות הקשר ביניכם. משהו בסיפור הזה לא נראה לי.
    או ששניכם לא ממש בטוחים שאתם נמצאים בזוגיות הנכונה או ששניכם מאד מבובלבים מסיבות שונות שכדאי יהיה לברר בשיחה גלויה ביניכם ואפילו לערב איש מקצוע.

שיהיה בהצלחה (:

שלי פסטרנק כץ
    סקסולוגית חברתית
    מאמנת לזוגיות
    0526902069

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למורן

אור
    24/08/2010

אכן תמונות קשות ;)

סתם הייתי מציע כמה דברים:
    יש טכניקות של טנטרה ועוד כל מיני שמדברות על יחסי מין ללא גמירה או גמירה פנימית (כלומר הגבר לא שופך זרע החוצה אלא פנימה אל תוך הגוף - ואז הזרע כביכול לא מתבזבז לפי הדת). זה גם אמור להגביר את האורגזמות ולשפר את היחסים בכלל, אבל זה לא מתאים לכל אחד. הספר "הגבר הרב אורגזמתי" מומלץ בעיני כי הוא משלב תורות מהמזרח ואנטומיה של המערב.

חוץ מזה, במישור אחר, הייתי בודק למה הוא עשה דבר כזה דרסטי כמו להוציא את חיי המין מהיחסים בלי לשתף אותך בעניין, הרי זה משפיע על היחסים מאוד. במיוחד שאת אומרת שחתונה עוד לא על הפרק... נראה לי יש לכם שיחת תיאום ציפיות לעשות.

לכן קודם כל שיחה כנה ופתוחה. ואם יש לכם עתיד, תתחילו לחקור ביחד סקס מסוג קצת אחר, אני חושב שלא תתאכזבו..

תחזרי לספר תוצאות.. ובהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו