מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גומר מהר....גילי05/08/2010
אני וחבר שלי כבר חצי שנה ביחד.
הוא גומר ממש מהר, ולעיתים קרובות אומר לי לחכות רגע כי הוא מרגיש שהוא גומר,
אז אנחנו עוצרים לכמה שניות ואז ממשיכים שוב,
בהתחלה חשבתי שזה מהתרגשות... או מהמשיכה שלו אליי
והייתי בטוחה שזה משהו שיעבור לו. (לא המשיכה כמובן... )
אבל זה לא ממש קורה, הוא עדיין לא מצליח להתאפק, עוצר את האקט כל פעם כשאנחנו שוכבים.
השאלה שלי היא האם אפשר "לעבוד" על זה... ? הם זה יעבור לו, או שככה זה..?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ->
אילן06/08/2010חבר שלך מת עלב והוא חרמן
תחפש בגוגל יש מאמרים שאפשר לעשות תיגרול
או ששיגמור תעשו סיבוב שני
גם בסיפוק מיני עצמי כל גבר גומר מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגומר מהר
ד``ר דניאל וטלמן07/08/2010גילי שלום,
מצבים של שפיכה מוקדמת או מהירה מידי, הם מצבים די שכיחים במיוחד בקרב צעירים.
בהחלט ניתן לטפל ולשנות את המצב בכמה מפגשים סקסולוגים.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי עיצות מגבר
אור12/08/20101) תנסי ליצור מצב שהוא יהיה יותר "רגיל" למגע שלך ולהיות ערום לידך. בהדרגתיות. אולי הוא יתרגש פחות ויחזיק יותר זמן
2) יש ספר מצוין שנקרא "הגבר הרב אורגזמטי" שמכיל בתוכו טכניקות ועיצות מכל מיני מומחים מכל מיני תחומים של סקס (רופאים, טנטרה וכו'...). מומלץ מאוד. יש שם גם חלק מיועד לנשים אגב.
הערה - אל תקני לו את זה לבד על דעת עצמך - הוא ילחץ. תלכי איתו "להסתובב" וכאילו במקרה תראי לו את הספר ותקנו אותו ביחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)