מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי .... קטןrafi12/11/2007
הי
יש לי 11 סמ אני בגיל 25 ואני הרוס כל פעם שאני עם בחורה
אני מחכה לצחוקים, פעם מישהי עזבה באמצע
אמרה שלא מרגישה כלום
אני מתוסכל
אפשר לעשות משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח להכיר
חובב חיות18/11/2007יש לי איבר צר
ואשמח לנסות עם גודל קטן
דרך אגב לאנאלי זה אידאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר הייתי עם בחורה שעשתה סקס עם כלב
סקסי3219/11/2007אם בא לך צרי קשר למייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בת ציון חרצת גורלך
חבקוק05/01/2008את בת ציון חרצת גורלך
את בת ציון טמאת את גופך
את שפתחת רגליך לכול עובר בדרך
את שחסמת תומתך מכול יועץ והלך
את ששכבת בעפר עם אדם אכזר
את ששכלת את בניך שנפצת עולליך אל הסלע
את שכול דבריך הם הבל ובלע!!
את שחסמת את חייך
את ששרפת מדעת גשריך
באש הגהינום תשרפי על כול 60 שנותיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהב הכל בתנאי שהכל מקובל על כולם
צעיר לנצח28/12/2007אני בן 38,נראה טוב,בעל משפחה,ראש צעיר ,איבר צנוע אך מאוד פעיל.
אם הינך מעוניין בהתקשרות נא השאר פרטים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקטן זה טוב
yona20/11/2007לנקות לי את
שאריות האוכל בין השיניים..
תחליב טוב לקיסם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליונה
אביהו10/01/20081. המג"ד שלי היה אומר שלא מפחידים יונה ביין
2 אני מדמיין לעצמי איך את נראית: מהצואר ומעלה - ואגינה אחת גדולה עם שיניים
3. אני מניח שהתכוונת לתחליף ולא לתחליב (תנסי לבדוק במילון מה ההבדל, אם כי, מה אפשר לצפות מסעיף 2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביהו מסכן בטוח מביא ביד שהוא גולש
יונה11/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחחחח יונה יונה....
ק01/12/2007התותחית . קיסם? לניקוי שיניים? אחותי ..הגברים בצרות.. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירי...
סיון93630/11/2007הייתי שנה וחצי עם מישהו שיש לו משהו דומה לשלך... אני יכולה לומר לך שמה שהוא ביצע עם הלשון שלו ועם הידיים , אף בחור שהייתי איתו ולא משנה מה גודלו לא הצליח להביא אותי לשיאים המטורפים שהוא הצליח להביא אותי.
ככה שזה ממש לא קשור לגודל אלא למה אתה מוכן להשקיע וללמוד ולענג את זו שאיתך... אני יכולה לומר שחדירה איתו לא ממש עשתה לי את זה אבל זה לא הפריע לי כי תמיד אבל תמיד הוא דאג שאני אגמור!!! - וזה הרבה יותר שווה מכל אורך שהוא!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטמבל
יפעת02/12/2007טפל בא 11 ס"מ קשה דפוק בדגדגן אל תחשוש אולךי ההיא שלא הירגישה יש ג'ורה צריכה זין של סוס חפש תמצא אל יאוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליפעת...
סיון93602/12/2007שימי לב שדיברו על אורך ולא על רוחב... למקרה ואת לא יודעת... מה שיותר משמעותי זה הרוחב, גם אם הוא "קצר" לא צריך יותר מ 7 ס"מ בערך או הוא מספיק רחב, הוא עדיין יעשה את העבודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזין קטן
artist08/01/2008רק מנסיוני,, הזין הוא 22 ס"מ ועבה,,, רק מועיל ומהנה את הבנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי חיפשה אותי ולא קיבלה
יונה31/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין איזה ניתוח לדברים האלה???
dd05/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו על השאלה
dd09/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)