היייי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היייי
    ליאן
    12/11/2007

אני באדולינה ........... שלום לך
    אני בת 19 ,נוצריה ערביה וכמובן ישראלית לכל דבר
    יש לי בעיה אולי היא לא בעיה אבל מהמקום שאני באה ומצורת החינוך אצלנו אולי זו באמת בעיה!
    אני מאוד נמשכת לכל מה שקשור לסקס....יש לי סוג של מיניות מופרזת
    אוהבת לצפות בסרטי פורנו וסקס כל זה מגרה בי וגורם לרצות לחוות את כל מה שקשור לסקס
    הבעייה שאני בתולה ואני חייבת להישאר בתולה עד החתונה!
    אני אוהבת לאונן אבל לא מחדירה אצבעות כי אני לא רוצה שחז וחלילה יקרע קרום הביתולין אני מלטפת מבחוץ וחשה אורגזמה בכל פעם וזה נותן לי הרגשה טובה מאוד אבל מצד שני אני מרגישה רגשי אשמה ופחד שזה יגרום לי לנזק בעתיד או שהנזק כבר נעשה (הנזק הוא שהבעל יחשוב שאני לא בתולה אם ירגיש שקרום הביתולין שלי קרוע כתוצאה מהאוננות המומשכת שלי)
    וכולם תמיד מדברים על הנשים שאוהבות סקס כאל זונות וסוטות מין וזה מכאיב לי מאוד!
    מה עלי לעשות והאם קרום הבתולין שלי יקרע כתוצאה מאוננות כזו (ללא החדרת אצבע) והאם יש בי משהו רע והאם זה יפריע לי בעתיד עם בעלי (לעתיד אם יהיה)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היייי

הוספת תגובה

• הסירי דאגה מליבך

י......
    12/11/2007

אהלן ליאן!!!
    ראשית אין לך מה לפחד, אם לא תפעילי לחץ על קרום הבתולין,הוא לא יקרע ,
    לידיעתך ישנן נשים שקרום הבתולין אינו שלם מסיבות שאינן קשורות בסקס,
    כגון נפילה וכיוצ"ב ולמיטב ידיעתי אפשר גם לאחות את הקרום בטיפול רפואי,
    המלצתי אלייך, אל תחסכי מעצמך את ההנאה שבאוננות זה אינו אמור להפריע
    לך בעתיד,להערכתי גם במגזר שלכם הגברים מתחילים להבין היום לא כמו פעם
    שיש סיבות נוספות חוץ מסקס שגורמות לקרום הבתולין להקרע,חוץ מזה אם יש
    לך אפשרות לבחור,אז תבחרי גבר שמבין.

תהני מתי מתי שתרצי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצלכם ואצלינו אותו הדבר

Danydine
    12/11/2007

לצערינו, גם אצלכם וגם אצלינו בחברות השמרניות יותר והדתיות יותר רוב הגברים הם דו פרצופיים, הם מצפים לקבל אותך ו/או כל אחת אחרת צעירה, תמימה ותמה, ומצד שני ישמחו לזיין כמעט כל דבר שזז, ילכו לזונות כדי לפרוק את פורקנם, והכל נראה להם תקין ובריא.
    כמו שציין, הקולגה שענה לך, בחברה המודרנית הערבית ובפרט בחוג הנוצרי, הקידמה, הליברליות והבנת העידן הנוכחי הם אבן דרך, לקראת מודרניזציה מלאה.
    אכן המשיכי להנות מהחיים, לאונן, להתחרמן, להתמזמז עם חברייך הנוכחיים כל עוד לא תסחפי למגע מלא. גם הוד קדושתך הבולין זה כבר לא מה שהיה פעם, ובמידה ותצטרכי לשחזר אותו, כמעט כל גניקולוג ועדיף מעיר אחרת ולא מאותו מגזר אוכלוסין (אוכל לתת לך המלצות לפי הנדרש) יעשה זאת ברגעים בקליניקה שלו, בצורה דיסקרטית ללא כל בעייה.
    הצעתי בכל מקרה שתראי מתי שהו רופא גניקולוג שיאשר לך שהכל תקין מבחינתך.
    ועד אז, תהני כל עוד את יכולה, כי תקופת הרווקות מתי שהוא מסתיימת ואיתם כל משחקי הנעורים שלא ישובו עוד... קפצי על כל הזדמנות לעשות חיים ולהנות, אולם אל תצרפי אלייך בנות אחרות, כי אז השמועות והרכילות יפוצו כאש בשדה קוצים ויקשה עלייך לשמור על כבודך גם אם תותך לא נפגעה כלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו