איך לתקן גבר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לתקן גבר?
    קרן
    10/08/2010

אני בת 32, אם ל-2.
    בעלי ואני נשואים כמעט 10 שנים ועד לפני שנתיים שמרתי לו אמונים. לפני 4 שנים בערך בעיית הזקפה, שתמיד היתה לו, החמירה במידה רבה, אך הוא התעלם מהשאלות שלי על כך והעמיד פנים שהכל כרגיל. אחרי שנה מצאתי מישהו דרך האינטרנט בשביל סקס בלבד ומאז אני מרגישה הרבה יותר טוב. אפילו הסקס עם בעלי כבר לא מעיק כל כך.
    לאחרונה דברתי עם בעלי ואמרתי לו באופן גלוי על בעיית הזקפה שלו ושזה מפריע לי מאוד, עד כדי כך שאני מעדיפה לא לעשות סקס בכלל, והוא אמר שלא ידע מזה ושעכשיו שהוא יודע, הוא יטפל בזה.
    הטיפול שלו מתמקד במאמצים ליצור אווירה רומנטית בבית, לריב איתי פחות, לאכול פחות ולעשן פחות. הייתי אומרת שהמצב השתפר במידה מעטה.
    שאלתי היא, כיצד לעזור לבעלי לטפל באופן יעיל בבעיה מבלי לפגוע עוד יותר באגו הגברי? אני חושבת שהוא התעלם מהבעיה עד עכשיו משום שהמחשבות עליה פוגעות בו. כמובן שהוא לא יודע על הבגידה שלי ואעשה כל מאמץ שגם לא ידע.
    יתרה מזו, הייתי מאוד רוצה שגם הוא ינסה את עצמו בקשר מיני עם אישה אחרת, שאולי תגרה אותו יותר ממני, כדי לשפר את הבטחון העצמי שלו וכתוצאה מכך את החיים שלנו יחד. איך לגרום לו לעשות את זה בלי לחשוף את הסוד שלי? אני יודעת בוודאות שאם יגלה שבגדתי, יתגרש ממני לכל הפחות...
    תודה מראש וסליחה על הסיפור הארוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לתקן גבר?

הוספת תגובה

• ובכן

רון
    11/08/2010

בעזרת השם אם בורא עולם שומע אותי שבילדים שלך יבגדו בהם ויכאיבו להם עם בגידה ואז הם יבואו אליך לבכות לך על הבגידה שלהם בך

חתיכת טינופת אחת אפס מאופס

את זן נחות של אישה

בעזרת השם לא תרגישי אורגזמה בחיים שלך חתיכת טינופת בוגדנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב.

רון
    11/08/2010

אני משוכנע שהמשפחה ההרוסה המורחבת שלך מתביישת בך על המעשה שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מאכזבת

ירון
    12/08/2010

משום שלאישך אין זיקפה את הולכת ובוגדת בו בכדי לספק את היצרים שלך ?!?!

את אישה חלשה ורפויה !!!

אני מתביישת !!

שאפו רון !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתקן גבר

יוסי
    12/08/2010

היי קרן,
    אל תתחרטי על הבגידה.
    היית בוגדת בו גם עם הזין שלו היה עובד להפליא.
    אם הוא רוצה לעזור לעצמו זה מאוד פשוט כדור פלא שנקרא סיאליס.
    כל מה שהוא צריך לעשות זה לגשת לרופא המשפחה ולבקש מרשם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכל השופטים

קרן
    12/08/2010

אני לא מבקשת מחילה על הדברים שאני עושה, אבל לפני שאתם מסיקים מסקנות, נסו ללכת בנעלים שלי :)
    חוצמזה, אם יש מישהו שהיה במצב דומה, אשמח אם יענה לשאלותי. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן !!

רון
    12/08/2010

תפסיקי לבייש את עצמך חתיכת טינופת עם השאלות המטונפות שלך ואף אחד לא רוצה להיכנס לנעליים המסריחות שאת מצויה בהם טינופת זנותית אחת !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה מציע את עצמך לכל נשואה

אור
    12/08/2010

שמחפשת סקס מחוץ לנישואים
    חתיכת צבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרון

ליאת
    15/08/2010

אין ספק כי לפי תגובתך מדובר באדם חשוך, מלא שנאה עצמית, מפוחד ובאופן כללי, בואו נודה בזה, אידיוט...:) על כן, נבקש ממך ללכת לפסיכולוג ולפתור את בעיותיך שלך לפני שאתה שופך את שחור נפשך על אנשים שנמצאים בבעיה ופנו לקבל עצה. לא מתפקידך לשפוט ורגע, רגע, אוווו זה לא כנפיי מלאך שאני ראוה מאחורי גבך? כן, כן, זה אתה הצדיק הטהור שמעולם לא עשה דבר רע לאחרים. טוב, אולי מלבד זה שהוא איחל דרכים לא טובים לילדים חפים מפשע בהודעת התגובה , אבל היי, חוצמזה הוא מאמא תארזה!!! חחחחח. אין, אין דברים כאלה. פשוט עילג!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נילי......

רון
    15/08/2010

מבטיח מחר בבוקר כאשר אני אניח תפילין (כן כן אני מאמין) להתפלל עליך שהכל יהיה שקט בנפש שלך ! משום שמשהו אצלך נראה לי בעייתי (בלשון המעטה)

אל תתייאשי !! הכל יהיה בסדר !!! אני ועם ישראל איתך

אישה נאלחת אחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרון הצדיק

ליאת
    16/08/2010

נשבעת לך באלוהים (חחחח) לא היה לי ספק קל שבקלים כי הנך דתי חשוך ומכאן התבטאותיך וסטיותיך המיניות הברורות שגורמות לך לקלל נשים מסכנות שבאו להתייעץ. מה אתה אדוני האברך עושה בפורום סקס ויחסים ומגיב להודעות לא לך? תתבייש לך. ולך תקרא את ריצ'ארד דוקינס על אלוהים ודת ומשם תבין שאנשים כמוך, דתיים עיוורים אשר אין להם חשיבה עצמאית, מתבטאים בצורות כגון אלו כמוך ומובן
    שמהסיבות העלובות ביותר הנובעות מנפשם החלושה, הממורמרת ושוב בואו נודה, במקרה שלך גם הדבילית משהו. זוהי הודעתי האחרונה לך, אין לך מה לטרוח להשיב, אני את מנת השיעור היומי שלי איתך סיימתי. סע לשלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אגיב....

רון
    16/08/2010

חתיכת פלגמטית עוד לא ראיתי דתי שאוכל שרצים (:

עם הצורה והדרך בה את מבטאת את עצמך עדיך שתעברי לפורום אחר......פורום ליווי !!!

טיפשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לתקן גבר

דדי
    13/08/2010

אין מה לתקן ברגע שבגדת בו אסור לך לחיות איתו ואתם לצערי הרבה חייבים להתגרש
    אתתלא חייבת לספר לו למה בדיוק,איך שלא יהיה עליכם להיפרד מיידית עם כל הכאב והצער שבדבר
    חבל שלא בקשת ממנו לעזור לך להגיע לסיפוק באמצעות הלשון או האצבעות ותוך כד היה לומד להשתפר,ואולי כאן המקום לומר לכל הנשים היקרות , אנא אל תמהרו לבגוד בגלל שהבעל נקלע למצב ,יש מספיק פתרונות בעידן של היום
    כנראה הייצר הריגושי גבר על האישה ולכן עשתה מעשה שלא יעשה וחבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

דניאל
    13/08/2010

היי קרן,

דברי איתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן !!

ירון
    13/08/2010

אם באמת בא לך להבין מה זה סקס איכותי.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

ירון
    13/08/2010

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מבין את כל התגובות כאן...

KingSolomon
    17/08/2010

זה בטח לא מה שחיפשת...

אז נתעלם לרגע מכל ההכפשות ההדדיות והוויכוחים על דת וריצרד דוקינס ומי צבוע...

כתבת בכנות על מצב העניינים אצלך, ואת בוודאי מצפה לאוזן קשבת, לתמיכה ולעצה ולא לכל מיני תגובות מתלהמות או שופטות.
    אל תשלחי אף אחד לטייל בנעליך. מי שלא מבין שהפורום נועד לתמיכה ולעצה חברית - מוטב לא שלא ייכתוב.ובוודאי שאין מה להתייחס אליו.

לגופו של עניין:
    ניסוח השאלה שלך הוא גם המפתח לתשובה.
    זוגיות זה קשר הדדי. כל זמן שאת מתייחסת לזה כאל בעיה שנמצאת "אצלו", שם, מעבר למתרס, וחושבת שאם רק תמצאי את הטכנאי ש-"יתקן אותה" הכל יבוא על מקומו בשלום - משהו פה יישאר תקוע.
    אני לא שולח אותך להתגרש, אבל אם את לא נותנת תקווה ולו קלושה לקשר - אולי כן עדיף לפרק את החבילה.
    אם את נותנת תקווה - אז יש מוצא. הוא דורש עבודה, מאמץ, כנות ופתיחות שטרם הגעתם אליהם. ואז תהיה לך הזדמנות "לפרק לו את החבילה" במובן החיובי של העניין... :-)
    את הלכת בינתיים על הפתרון הקל - חלופה.
    רוב הסיכויים שהשאיפה שלך שגם לו תהיה מאהבת איננה משהו שיעזור לפתור את העניין. אלא זו דרך שתסיר ממך את רגשי האשמה באמצעות השבת הסימטריה: שניכם לא נאמנים באותה מידה - אז הכל בסדר.
    ברור לך שהדרך האמיתית להשיב את הסימטריה כרוכה גם בשינוי אצלך - כך שתחזרו למצב ששניכם נאמנים (ולא להיפך).
    יכול להיות שאת החזקה מבין שניכם, את הדומיננטית, ואת יכולה להוביל את המהלך יותר טוב ממנו. אל תשלחי אותו למקום שהוא אינו מעז להגיע אליו, אלא הזמיני אותו לתהליך שאת עצמך נוטלת בו חלק כמובילה. זה יכול להיות טיפול זוגי, טיפול סקסולוגי, קואצ'ינג או וואט אבר מה שנראה לך מתאים - אבל משהו שאת בתוכו ואת מובילה. הוא מצטרף. כי הוא זקוק לכוח שלך כדי לעבור את זה.

בסך הכל המצב המיני הוא סימפטום לכל מערכת היחסים בינכם. זה לא מתחיל ונגמר בעישון או באוירה רומנטית. הוא צריך לדעת שהוא צריך להלחם עליך ובשבילך. אל לא צריכה לחשוף בפניו את הבגידה - בטח לא בשלב זה - אלא רק את התסכול העמוק ואת העובדה שזה דוחף אותך החוצה, הרחק ממנו. זה לא יהיה קל, אבל זה יעבוד אם את באמת רוצה בו.

מקווה שעזרתי,
    בהצלחה
    ותחזרי לספר מה קורה

Solomon

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך, קינג סולומן!

קרן
    18/08/2010

תודה רבה שענית לעניין! כבר רציתי לבקש מהמומחים שמנהלים את הפורום שישנו את הדף הראשי מ"פורום על בגידות וכו'" ל"פורום על יחסים עם פרטנר אחד בלבד טפו טפו טפו".
    אתה בהחלט צודק, גם לגבי הסיבות שהובילו למצב הנוכחי וגם לגבי הפתרון הטוב ביותר- פתיחות ושיתוף פעולה. מעבר לזה, כבר הייתה לנו שיחה לא מזמן ובה חשפתי בפניו את המצוקה שבה אני נמצאת, ניסיתי לשכנע אותו שיפנה לרופא, אך הוא לא הסכים. גם העלתי את נושא המאהבת, וגם לזה סרב בתוקף. יכול להיות שכבר מזמן יש מישהי, שאיתה הכל סבבה ולכן הוא לא חושב שיש לו סיבה ללכת לרופא, אבל אם כך, למה הוא מענה אותי?
    בנושא החזרה לנאמנות, אני לא רוצה את זה. האמון הופר, בעלי הפסיק להיות החבר שאפשר לספר לו הכל ולהיות אמיתית איתו וכעת כל האינטימיות בינינו היא בעצם העמדת פנים ועבודה קשה עבורי. נראה כאילו זאת אשמתי בלבד, אבל זה התחיל להיות כך הרבה לפני שהתחלתי לבגוד וזאת גם הסיבה העיקרית לבגידה.
    אז כדי שיהיה לי כוח לעשות תהליכים כאלה ואחרים ולתמוך בבעלי, אני צריכה שיהיה לי לפחות דבר אחד נעים וטוב בחיים. תשפטו כרצונכם :) למרות הכל לי ולבעלי יש הרבה במשותף, עברנו המון דברים יחד, הוא אב נהדר לילדים. אז מה אם אמא רוצה לפעמים קצת סקס, בשביל זה לשבור להם את הלב? בעוד איזה 40 שנה יעבור לו כל העיניין הזה, ואז נוכל להזדקן ולמות יחד בהרמוניה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו