רצוי שגברים יענו..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רצוי שגברים יענו..
    יעל
    11/08/2010

לי לא ברור, אולי לכם...
    ישנו גברן (55) נשוי הגבר בקרבת ביתי. כשאנו נמצאים בפורום מלא אנשים מהשכונה, הוא בקושי אומר לי שלום ורק מביט בי מידי פעם. ויחסו קריר. אך כשרואה אותי מטיילת לבדי ברחוב עם שתי בנותי , כשהוא מתקרב עם רכבו , הוא צופר, פותח חלון המכונית וצועק תוך כדי נסיעה איטית "מי זאת היפהפיה שהולכת לטייל ככה עם בנותיה". מעט חייכתי והמשכתי לדרכי. מדוע כשאני לבד, מנסה להרשים אותי או לעושת לי סתם טוב על הנשמה??? וכשהוא עם אנשים - קריר. מדוע הצביעות הזאת. יותר קל שגבר יענה , מההיבט הגברי, מה דעתכם על התנהגותו של הגבר??, ומצד שני אגב, יכול באותו מידה להמשיך בנסיעה לביתו, מדוע היה צריך לצפור לי?!. הרבה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רצוי שגברים יענו..

הוספת תגובה

• מזדהה

אלמונית
    12/08/2010

הייתה לי סיטואציה דומה מאוד גם עם גבר נשוי שכל פעם היה מפלרטט איתי אבל שהיינו באירועים משותפים שנכחו בהם עוד אנשים הוא לא היה מכיר אותי
    אני חושבת שהפורום הזה הוא מקום טוב בו שני המינים יכולים באמת לעזור אחד לשני בכנות ומבלי להזדהות
    שמחה ששאלת את השאלה הזו.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלמונית

יעל
    12/08/2010

שמחה שענית לי. שרק מי שעברה או עוברת את זה יכולה להבין אותי. אני לא מסוגלת להבין את הראש של הגברים. לפני אנשים , הוא קריר, נראה כאילו מתבייש להראות להם שמדבר איתי??? וכשאני נמצאת לבד, פתאום הופך את עורו ומנסה לחזר אחרי. עד כמה בן אדם יכול להיות צבוע. מצד שני אני אומרת: אם גבר לא מעוניין בבחורה, לא יטרח לצפור לה ולצעוק כל מיני מחמאות ולפרגן לה, אז למה לפני אנשים הוא תופס מרחק??? אני אם אוהב מישהו או מישהי, אתנהג איתה אותו הדבר גם עם תהיה בנוכחות אנשים וגם אם תהיה לבד. אני אהיה אותו יעל. איך אבין אם הוא מחזר בגלל שאני מושכת אותו או סתם הצגה בשביל שאחשוב שהוא "נחמד". למה הצביעות הזאת??????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך לנצל את הפורום

אלמונית
    12/08/2010

הי יעל
    אני חושבת שהורמונלית בנים ובנות מתנהגים שונה. בנות בדרך כלל יושבות ומחכות לטלפון ואילו בנים טיפה מתרחקים. לדעתי זה יהיה ממש יפה אם ננצל את הפורום הזה בנים ובנות כאחד כדי להעזר אחד בשנייה. לכן אני שמחה שהעלת את השאלה הזו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כגבר

אור
    12/08/2010

אני חושב שהבחור פשוט חסר ביטחון ליד אנשים אחרים. כנראה בפורום שאת מדברת עליו הוא לא מכיר יותר מדי אנשים.

בטוח שהוא נמשך אליך, לא בטוח מה כוונותיו.

אם את אישה אסרטיבית ואם את מעוניינת בו, הייתי מציע לך איכשהו ליזום מצב ולתת לו הזדמנות לעשות צעד. תראי מה קורה...
    מקסימום תהיה לך חוויה משעשעת..
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל - אור

יעל
    12/08/2010

היי אור. לפי מה קבעת שזה ברור לך שהוא נמשך אלי??, ואת האנשים בפורום המלא- הוא ואני מכירים אותם היטב. לכן, אני לא מבינה את הסתירה הזאת, מדוע לפני אנשים הוא משתדל לשמור מרחק, ושאני נמצאת לבד, ופוגש אותי ברחוב, הוא מנסה "לחזר". אולי סתם לעשות לי טוב על הלב? ומצד שני אני אומרת היה יכול באותו מידה להמשיך בנסיעתו ולא לעורר תשומת לב ולהחמיא לי כי ממילא לא ראיתי אותו נוסע, הייתי עם גבי אליו, הוא זה שצפר לי. מעניין תגובתך לאחר פירוטי הנ"ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה

אור
    13/08/2010

הוא פשוט חסר ביטחון בחברה כמו שאמר הדר'
    אולי מתבייש בלהראות חיזור ליד אנשים - אפילו יותר ליד אנשים שהוא מכיר שאולי הוא חושב שהם רואים אותו בצורה מסויימת

מה שבטוח שהוא לא היה צופר לך ומעיר את ההערה אם הוא לא היה נמשך אלייך באיזשהו אופן

יש אפשרות שהוא סתם עשה את זה בגדר של דרך נחמדה להגיד שלום אבל זה פרופיל של גבר הרבה יותר בטוח בעצמו והרבה יותר פתוח, ומסתמן לי שהוא לא כזה לכן אני בספק שזה העניין.

זה הניתוח הכי גדול שעשיתי לצפירה ברחוב.... :)
    אין פה יותר מדי
    אם את מעוניין, זרקי את הפיתיון למים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה להבין

דדי
    13/08/2010

מה קשה להבין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל

ד``ר דניאל וטלמן
    13/08/2010

מדובר כנראה בגבר חסר בטחון עצמי, שאת מעניינת אותו אך הוא לא יודע מה לעשות עם זה.
    בברכה,
    דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיזה סרטים נכנסת ...

קרן
    14/08/2010

את ממאדים ?
    ככה זה גברים,
    הוא גם לא יתחיל איתך לפני כולם ,

זה כמו לחשוף את פשעו בציבור

אולי הוא נשוי ? בכל מקרה לא הייתי בונה על גבר שזורק הערות דרך המכונית ..בטח עארס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו