מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס אנאליali12/08/2010
שלום רב
אני נשוי 11 שנה ויש לי פנטזיה לעשות עם אישתי סקס אנאלי . היא טוענת שהזין שלי גדול מדי ולא יוכל להיכנס למקום כל כך קטן אני מבין אותה אבל רוצה מאוד לחות איתה את הפנטזיה . איך אני גורם לאישתי שתסכים ואם לא אני מעוניין לנסות אפילו עם אישה אחרת , אגב אנחנו בשנות הארבעים לחיינו וגם הצעות מנשים יתקבלו בברכה תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא מסובך
קרן12/08/2010מנסיון אישי אני יודעת, שלאישה לא קל לארוז אומץ ולנסות את זה. לנשים קשה להודות שהן גם מפנטזות על מין אנאלי. אפשר להציע לה שאתה תעשה משהו שסרבת לעשות בעבר או סתם לא ניסית והיא "בתמורה" תסכים לנסות אנאלי.
כדי ששניכם תהנו מזה, מומלץ לקרוא באינטרנט, כיצד כדאי לאישה להתכונן למין אנאלי בפעם הראשונה ואיך הגבר יכול לעשות את זה בצורה נעימה ולא כואבת. אני אישית ממליצה שכל אחד יעשה את המחקר שלו בנפרד. כשהיא תחליט לעשות את זה, היא תצטרך פרטיות בשביל להתכונן.
אם תפגין רגישות כלפיה ותתן לה את הבטחון שאתה אוהב אותה ומקבל אותה כמו שהיא, אז היא תבין שאין לה מה לחשוש.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס אנאלי
ד``ר דניאל וטלמן13/08/2010אלי,
כשמדובר במין אנאלי, תמיד חשובה הסבלנות האיטיות ובהמשך הרבה סיכוך של אזור פי הטבעת.
דרך טובה לשכנע אותה יכולה להיות על ידי קריאה על הנושא.
במידה ולא מוכנה, כבד את הגבולות שלה.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון...
מורן27/08/2010אני יודעת שבכל מה שקשור לסקס אנאלי
צריך להיות מאוד מאוד רגועים ולמעשה ליצור רצון וקבלה
לכל האקט. ברגע שטיפה קפוצים, מתוחים או לחוצים
זה פשוט לא עובד. זה צריך להיות בעדינות מצד הגבר
ליצור תחושה נעימה ורגועה, להרגיע את בת הזוג שאם זה יכאב
הוא יצא מיד ולאט לאט להיכנס ולראות כיצד היא מגיבה.
מאמינה שעם משחק מקדים נכון, תחושת רוגע ושלווה אמיתית
ורצון הדדי לחוויה, זו יכולה להיות חוויה מעלפת חושים לחלוטין.
אני אישית לא אוהבת לשים חומר סיכה, מאמינה שאפשר גם בלי
אבל כל אחד ומה שעושה לו טוב.
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)