סקס אנאלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס אנאלי
    ali
    12/08/2010

שלום רב
    אני נשוי 11 שנה ויש לי פנטזיה לעשות עם אישתי סקס אנאלי . היא טוענת שהזין שלי גדול מדי ולא יוכל להיכנס למקום כל כך קטן אני מבין אותה אבל רוצה מאוד לחות איתה את הפנטזיה . איך אני גורם לאישתי שתסכים ואם לא אני מעוניין לנסות אפילו עם אישה אחרת , אגב אנחנו בשנות הארבעים לחיינו וגם הצעות מנשים יתקבלו בברכה תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס אנאלי

הוספת תגובה

• זה לא מסובך

קרן
    12/08/2010

מנסיון אישי אני יודעת, שלאישה לא קל לארוז אומץ ולנסות את זה. לנשים קשה להודות שהן גם מפנטזות על מין אנאלי. אפשר להציע לה שאתה תעשה משהו שסרבת לעשות בעבר או סתם לא ניסית והיא "בתמורה" תסכים לנסות אנאלי.

כדי ששניכם תהנו מזה, מומלץ לקרוא באינטרנט, כיצד כדאי לאישה להתכונן למין אנאלי בפעם הראשונה ואיך הגבר יכול לעשות את זה בצורה נעימה ולא כואבת. אני אישית ממליצה שכל אחד יעשה את המחקר שלו בנפרד. כשהיא תחליט לעשות את זה, היא תצטרך פרטיות בשביל להתכונן.

אם תפגין רגישות כלפיה ותתן לה את הבטחון שאתה אוהב אותה ומקבל אותה כמו שהיא, אז היא תבין שאין לה מה לחשוש.

בהצלחה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס אנאלי

ד``ר דניאל וטלמן
    13/08/2010

אלי,
    כשמדובר במין אנאלי, תמיד חשובה הסבלנות האיטיות ובהמשך הרבה סיכוך של אזור פי הטבעת.
    דרך טובה לשכנע אותה יכולה להיות על ידי קריאה על הנושא.
    במידה ולא מוכנה, כבד את הגבולות שלה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון...

מורן
    27/08/2010

אני יודעת שבכל מה שקשור לסקס אנאלי
    צריך להיות מאוד מאוד רגועים ולמעשה ליצור רצון וקבלה
    לכל האקט. ברגע שטיפה קפוצים, מתוחים או לחוצים
    זה פשוט לא עובד. זה צריך להיות בעדינות מצד הגבר
    ליצור תחושה נעימה ורגועה, להרגיע את בת הזוג שאם זה יכאב
    הוא יצא מיד ולאט לאט להיכנס ולראות כיצד היא מגיבה.
    מאמינה שעם משחק מקדים נכון, תחושת רוגע ושלווה אמיתית
    ורצון הדדי לחוויה, זו יכולה להיות חוויה מעלפת חושים לחלוטין.
    אני אישית לא אוהבת לשים חומר סיכה, מאמינה שאפשר גם בלי
    אבל כל אחד ומה שעושה לו טוב.
    בהצלחה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו