מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי כאבים בנרתיק לחברה שליאלון מהצפון12/08/2010
שלום,
אני וחברתי שנינו בשנות העשרים לחיינו, ואנחנו כבר כמעט שנה יחד. אנחנו נהנים מאד מיחסי מין ללא חדירה, ואני מצליח לגרות אותה ושנינו מגיעים לאורגזמה.
הבעיה היא שבמהלך הגירוי, למרות שהיא נרטבת, כואב לה אם אני מכניס את האצבע שלי לנרתיק. אנחנו גם לא מצליחים להגיע לחדירה בגלל הכאבים.
מה יכולות להיות הסיבות לזה? האם צריך לנסות להרחיב את הנרתיק ו"להתאמן" על זה?
תודה מראש על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלון מהצפון
ד``ר דניאל וטלמן13/08/2010הכאב בזמן החדירה, שאתה מתאר, נובע כנראה מוגיניסמוס (התכווצות בלתי רצונית של השליש החיצוני של הנרתיק).
ממליץ לחברתך להבדק אצל גניקולוגית ממוחית הממוחית גם בתפקוד המיני.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר המלצה על רופא כזה ?
בר21/08/2010אין לי מושג איך למצוא אחד כזה וגם להיות בטוחה שאפשר לסמין עליו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבר
ד``ר דניאל וטלמן24/08/2010אתה מוזמן לפנות לקליניקה ציבורית בשם יחסים- המרכז לשיפור התפקוד המיני של שרותי בריאות כללית ובי"ח רמב"ם. הקליניקה נמצאת בחיפה .
יש שם גינקולוגית טובה מאוד מומחית בתפקוד מיני.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בנרתיק
רות בן-ציון שכטר17/08/2010שלום,
יש סיבות רבות ביותר לכאבים בנרתיק, הדרך הנכונה והטובה ביותר לטפל בכך היא לפנות לרופא/ת נשים שהוא גם סקסולוג. אתם יכולים למצוא רופא כזה ברשימת המטפלים של איט"ם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)