נשואה עם מחשבות רעות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשואה עם מחשבות רעות...
    ME
    20/01/2007

הוא חתיך, עם המבט הזה שמעביר בי כאבי בטן נעימים....
    אני רואה אותו כל יום בעבודה
    ולפי הנגיעות הקטנות ביניינו ושמות החיבה נראה לי שגם הוא...מת להכניס אותי למיטה
    רק ש...
    אני נשואה באושר
    לא מבינה למה זה קורה לי ומה לעשות עם זה...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשואה עם מחשבות רעות...

הוספת תגובה

• למה מחשבות רעות?

bondi
    20/01/2007

זה מה שאת מרגישה וזה מרגש אותך והרי זה מה שאנו מחפשים.
    אני בדעה שאנו בעלי הבית של מחשבותנו וגופנו וכל השאר זה מוסכמות של החברה לכן ההחלטה .
    היא שלך בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני במקומך הייתי מדברת איתו

מיכל
    20/01/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תברחי ומהר

tknubh
    21/01/2007

תפסיקי עם המחשבות האלה , ויותר חשוב עם הנגיעות האלה , ומהר. בסופו של דבר תמצאי את עצמך מול בעלך ותשאלי את עצמך אם זה (הסקס - הבגידה) היה שווה את כל הבלגן שבא אח"כ , כי זה יבוא ( במוקדם או במאוחר) - שוב , מנסיוני !!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את אנושית, וזה בסדר גמור

21/01/2007

זה שאת נשואה באושר לא אומר שאת לא יכולה להימשך לגבר אחר. זה לגמרי נורמלי, וכולם חווים את זה. נישואים זה לא מוות מוחי, לא בית כלא ובוודאי שלא בית קברות, זו בסך הכל איחוד בין שני בני זוג.

ההרגשה שלך היא נורמלית, השאלה היא מה את מתכננת לעשות עם זה?
    אם הנישואים שלכם טובים, אז לדעתי חבל להכניס לתוכם שקרים וסודות. בני זוג רבים בוחרים לשתף את בני הזוג בתשוקות שלהן ואולי אפילו לממש ביחד כמה פנטזיות עם בני זוג אחרים, אבל לא לכולם זה מתאים. ההחלטה היא שלך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו