בקשה דחופה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה דחופה בבקשה
    מתוסכל
    14/08/2010

שלום אני בחור בן 20 ויש לי שאלה דחופה בקשר לבת הזוג שלי לחברתי לפני חודש כמעט היא קיבלה מחזור רגיל והחודש הזה היא מאחרת לאה יכול להיות שזה הריון אבל מה שמענין אותי שהיא בתולה כאילו אנכנו לא מקימם יחסי מין אנכנו פשוט משתפשפים זאת אומרת האיבר המין שלי נוגע באיבר מינה אבל לא חודר ומה שמאוד מענין אותי האם היא יכולה להיכנס להריון דרך מה שאנכנו עושים (ואני חוזר ואומר לא היתה חדירה אלה רק נגיעות וזה דחוף לי בבקשה ) תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשה דחופה בבקשה

הוספת תגובה

• אמצעי מניעה

רות בן-ציון שכטר
    15/08/2010

שלום לבן 20,

מכיוון שהחברה שלך ואתה משחקים בערום מלא במשחקי מין, היא עלולה להכנס להריון. נכון שנדיר שיהיה הריון בלי חדירה אך זה עלול לקרות, לכןכדאי שהחברה תעשה בדיקת הריון ביתית. וכדאי מאד שתמנעו ממשחקי המין בערום מלא או שתשתמשו באמצעי מניעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תושבה ותודות!

מתוסכל
    16/08/2010

אוקי הבנתי אותך אבל מה שלא הבנתי שגם אם היא בתולה היא יכולה להיכנס להריון כאילו נכון שמאבר המין שלי יוצא מעט זרע בהתחלה אז מיזה היא גם יכולה להיכנס להריון

(תודה על עזרתכם אתם אנשיים מאוד טובים!!!) ובמיוחד לך תודה על עזרתך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו