דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!
    שירי
    15/08/2010

שלום, אני בת 22 ויש לי חבר כבר כמעט שנה..
    אנחנון מכירים כבר המון זמן והקשר שלנו מאוד טוב.
    שנינו עובדים בחברת הייטק וחבר שלי נמצא עכשיו בתקופה קשה בעבודה.. המון לחץ והרבה אחריות.
    בשבועיים האחרונים אני מרגישה שהוא מאוד רחוק ממני מבחינה מינית. אנחנו בקושי שוכבים... בסופשבוע האחרון זה היה מורגש הרבה יותר וכבר לא יכלתי להתאפק אז העליתי את הנושא. שאלתי אותו מה קורה לו והוא אמר שאין לו חשק לאחרונה. הוא סיפר לי שגם סרטי פורנו לא באמת עושים לו את זה. הוא הגדיר את זה כך: "מבחינה פיזית אני רוצה אותך מאוד... אבל אני לא רוצה את זה כל היום כמו תמיד..."
    לא שכבנו כבר שבועיים. אנחנו כן עושים דברים אחרים אבל לא באמת שוכבים. אני רוצה לציין שאנחנו משתמשים בקונדום כי אני עדיין בתהליכים של התאמת גלולות..
    עבר כבר חודש מאז שנגמרה לנו חפיסת הקונדומים והוא לא מתאמץ לקנות חדשה. (הפעם האחרונה ששכבנו היתה לפני שבועיים כאשר הוא קנה 2 קונדומים בודדים בקיוסק כי הסופר פארם היה סגור באותה שעה...)
    אז לכן כל פעם שאנחנו כן מגיעים למצב מיני כזה או אחר אנחנו לא שוכבים כי אין לנו קונדום.
    מה שכן, אחרי כל "משחק" שהיה לנו לאחרונה הוא גמר והיה לנו מאוד כיף.. אבל אני יודעת שהוא לא חושק בי כמו עד לפני שבועיים.
    אני מאמינה שזה עניין התקופה הלחוצה ולא משהו אחר.
    למישהו יש רעיון למה זה יכול להיות? אני דיי מציקה לו עם זה... איך אני צריכה להתנהג? מה עוד יש לי לעשות? להמשיך לדבר על העניין או לעזוב אותו לנפשו ולחכות שזה יעבור? אנחנו אוהבים מאוד ואין לי ספק בזה בכלל.
    השאלה היא למה זה קורה? ואיך עליי להתנהג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!

הוספת תגובה

• לחץ נפשי גורם לירידה בחשק המיני

רות בן-ציון שכטר
    15/08/2010

שירי שלום,
    הכורתרת למעלה מתמצתת את התשובה: ידוע כי לחץ נפשי הוא אחד מהגורמים שמביאים לירידה בחשק המיני, זה לא באשמתך, זה לא באשמת היחסים, זה לא שהאהבה כבתה.
    והחשוב מכלהפעולה הטובה ביותר שעשית היא שיזמת שיחה, חבל שהמתנת כלכך הרבה זמן, בפעם הבאה כשאת מוטרדת מאיזה שהוא ענין שבינכם כדאי שתיזמי את השיחה לפני הגל הגדול של המחשבות הרעות, שיחות הן הדרך להפיג את הערפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שירי
    15/08/2010

שאלתי אותו האם הוא מוטרד מהעבודה והוא ענה שלא כל כך.. יכול להיות שהלחץ בעבודהמוריד לו את החשק ללא מודע?
    איך אני צריכה להתנהג עכשיו? האם ללחוץ ולהוביל אותו למצב שאנחנו שוכבים? או להניח לו ולתת לו להתגבר על זהבעצמו? לדבר על הנושא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פערים בחשק

רות בן-ציון שכטר
    16/08/2010

שירי שלום,
    את נשמעת מאד מאד מודאגת משום שבזמן האחרון נוצר פער בחשק בינך לבין בן זוגך.
    תנסי לבדוק איתן בשיחה רגועה אם גם הוא שם לב לענין הזה, כלומר אם גם הוא שם לב לכך שהחשק המיני שלכם שונה מאד לאחרונה ואיך אפשר להתגבר על הענין?
    אפשר להשוות חשק מיני לתאבון: לא לכולם יש חשק לאכול אותו האוכל ואותה הכמות, ולכן צריך לשוחח על הענין.
    בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו