איך להוסיף תנוחות-עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להוסיף תנוחות-עזרה
    צ
    17/08/2010

הייתי עם בעית הואגיניזמוס בעבר, טופלתי ע"י ד"ר מוק וב"ה זה יצא ממני והתחתנתי, נולדו לי שני ילדים שיהיו בריאים.
    כעת, אני ובעלי רוצים לגוון בכל מיני תנוחות ואנחנו לא מצליחים.
    אנו מנסים להחדיר את איברו לתוכי בתנוחות מסוימות ולא מצליחים, למשל:אני רוצה לרכון מעליו אז האיבר לא נכנס בצורה ישרה ובכך מהווה חוסר איזון ואז איננו מצליחים לקיים יחסים בגיוון.
    עוד בעיה,אנו מנסים שמאחורי יכניס לאיבר מיני וגם שם זה לא מכוון טוב ולא מצליחים להחדיר.
    מנסה בתנוחת ישיבה עליו-לא מצליחים להחדיר-זה לא כואב פשוט אנחנו לא קולטים את המיקום.
    לבעלי יש איבר מין גדול ועבה אבל כשמנסים מס' תנוחות נופל לו האיבר-זו תחושה לא נעימה....
    קניתי ספרים שמסבירים על סוגים של תנוחות ואני לא מצליחה-זה מתסכל מאוד!!!!
    עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להוסיף תנוחות-עזרה

הוספת תגובה

• תנוחות

רות בן-ציון שכטר
    17/08/2010

שלום,
    ראשית, משמח לקרוא שהתגברת לחלוטין על הוגיניסמוס וכעת את משוחררת ומעונינת לקיים יחסי מין מגוונים. הגיוון ביחסי המין הוא לא בהכרח בתנוחות. בגיוון יכול לבוא לידי ביטוי בעוד דברים: במיקום, בשעות שבהן מקיימים יחסי מין, בתאורה, במשחק המקדים ועוד ..
    חשוב לדעת שבמהלך קיום היחסים הזקפה עולה ויורדת ואין להבהל מכך. הזקפה תתחזק שוב.
    יכול להיות שאתם משקיעים עודף מאמץ בחיפוש אחר תנוחות, אתם מאבדים את הענין במין עצמו ואז הזקפה יורדת...מכאן שחשוב שתחזרו להנות מהמין מהאינטימיות מהאהבה ומהקרבה שבינכם ותשתדלו להשקיע שלא להפוך את חדר המיטת לחדר כושר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו