נשוי בן 31 + 1 מחפש מאהבת נשואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשוי בן 31 + 1 מחפש מאהבת נשואה
    אלמוני
    17/08/2010

זהו, זה גם קורה לי

אחרי 10 שנות נאמנות, אני מרגיש שאני יוצא מעורי.

אני גבר עם ראש מאוד פתוח בנוגע למין. הכל אצלי הולך ואני זורם בצורה חופשית.

להגיד שאשתי היא מקרר? לא יודע בקשר לזה, אבל בהחלט היא מקרר במיטה אליי. כנראה שהשיגרה והזמן הארוך יחד הרס את הריגוש.

פעם שאלתי אותה על מין אנאלי, ליקוקים לא שגרתיים, בכלל, ניסיתי לגוון בכל דרך שהיא.

למשל, אמרתי לה, בואי נשים כל אחד פתקים בכובע וכל פעם שנעשה סקס נשלוף פתק ונבצע את מה שכתוב בפתק. ככה כל אחד יקבל את משאלת ליבו מתישהו...

היא אמרה לי - איזה משחק דבילי זה....

לי נמאס ואני רוצה לצאת החוצה!

אם את כמוני, מחפשת קשר של הנאה עם גבר נאה וחטוב שרוצה להרגיש שוב מה זאת תשוקה, להתרגש מנשיקה, אם את כמוני בבקשה תכתבי לי. אני מחפש אותך בנרות.

היופי, הגיל והמשקל בכלל לא משנים : היופי הוא בעיני המתבונן, צעירות הן יפות ומבוגרות ממש מושכות והמשקל לא קשור לסקס ומשיכה לדעתי.

איני מעוניין לשבור מסגרות! הכל לשם הכיף וההנאה.

מחכה לך בקוצר רוח....

אני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לפני שאתה רץ למסעדה

KingSolomon
    17/08/2010

תבדוק שוב מה יש לך במקרר בבית... (אם כבר דיברנו על מטאפורות של מקררים)..

אחי - תקשיב

אתה רוצה להרגיש מחדש את התשוקה, ולהנות מהסקס בטירוף עם התרגשות של בתול בן 17.
    בוא תנסה גם להשקיע כמו שהשקעת כשהיית בן 17 ורצית סקס. (או מתי שזה לא יהיה אצלך...)
    אז הצעת לה הצעות והיא לא קנתה אותם - אז זהו? מיצית את יכולותיך?

תזכור דבר אחד: אשתך, מה שלא יהיה איתה, היא רוצה סקס ואוהבת סקס ובתוך תוכה מתה להגיע למקומות חדשים שהיא אף פעם לא הייתה בהם.
    היא מן הסתם גם בונה עליך - ובצדק - שאתה תביא אותה לשם. שים לב - אותה, כמות שהיא. לא אותך כשהיא משמשת קישוט עבורך או אובייקט למילוי משאלותיך.
    היא בונה עליך כי אתה טוב בזה, כי אתה נמצא כמה צעדים קדימה בתחום, ומן הסתם כי אתה גבר גבר כמו שאתה נשמע.

אז בגדול - תיזכר כמה נזירי היית לפני הפעם הראשונה שלך, וכמה היא הייתה לפני שלה. תזכור כמה פרפרת והתרגשת והשקעת ותכננת וחשבת אם זה יהיה הפעם ואיך זה יהיה ומה אתה תגיד ואיך זה יתפתח ובאיזה סדר אתה תפשיט אותה ומה לא. השקעת בזה, נכון? גם עכשיו צריך להשקיע בזה, בדיוק אותו דבר.

אם אתה חוזר בך ורוצה לחשוב על איך אתה משיג את מה שאתה רוצה ואשתך תהיה המאהבת שלך - תחזור לכאן ןתשלים כמה פרטים חשובים ותוכל לקבל כמה טיפים טובים לעניין.
    השאלות החשובות בעיקר הן:
    מה הפנטזיות של אשתך?
    באיזה תדירות היא רוצה (בתיאוריה ובפועל.. חח)
    האם בכל פעם שאתם שוכבים היא מגיעה לאורגזמה?

יאללה תחזור אלינו עם עדכונים

בהצלחה

solomon

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבתי

אור
    18/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מרגיש אותו דבר בדיוק

נשוי לא מסופק
    22/08/2010

לא יכלת לתאר את הרגשה אצלנו בבית ,

אישתי כבר הכריזה שאין לה עניין בסקס וזה רק למטרת ילדים.

אני חושש שיש לכך שתי סיבות : 1. סקס באמת לא מתאים לה.
    2. יש לה מישהו מהצד.

אנחנו נשואים 8 שנים ואף פעם לא בגדתי בה.

היום אני יכול להכריז שאני מחפש ומסתכל החוצה. ( היד מתעייפת).

בחור מאוכזב אבל עכשיו סקרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו