מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פורנולינוי א.18/08/2010
היי אני בת 23 ,
ולפני כמה רגעים גיליתי שחבר שלי (3 שנים ביחד)
נכנס לאתרי פורנו,
איך אני אמורה להגיב!?!
כי אני נסערת לגמריייי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא צריך להלחץ
קרן18/08/2010היי
רציתי לכתוב לך, שאין גברים שלא עושים את זה, אבל זה לא נכון. יש גברים שלא מאוננים על פורנו באינטרנט, אבל גברים כאלה נכנסים לאתרים עם סרטי אלימות קיצונית ורצח, פדופיליה וכדומה.... אז הגבר שלך הוא די נורמלי.
העניין הוא שכל אחד מאיתנו מפנטז על מין, בלי שום קשר למה שיש או אין לו/לה במציאות. אנחנו הנשים אוהבות לחלום על זמרים, שחקנים, דמויות מסדרות ורומנים, ואילו הגברים חווים את אותן החוויות כשהם מביטים בתמונות של נערות ערומות וצופים בסרטי סקס.
אין לך שום סיבה להרגיש מאויימת מזה. כמו כן לפי דעתי לא כדאי לך להגיב לזה ולהביע את אי שביעות רצונך כי התוצאה היחידה שתקבלי זה שהוא יסתיר את ביקוריו באתרי הפורנו טוב יותר.
ושזאת תהיה הצרה הכי גדולה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסור להתעלם!
רותם21/08/2010אני מבינה אותך מאוד. רבים יגידו לך (ביניהם גם דוקטורים) כי צפייה בפורנו היא דבר חיובי ותורם וטבעי... זה לא בהכרח נכון!. אם את נפגעת מכך שהוא צופה בפורנו בקשי ממנו להפסיק!!!! קחי בחשבון שהוא יגיד לך שכל הגברים עושים את זה ושזה נורמלי- גם אם זה נכון התשובה היא פשוטה מאוד- אם זה מעליב אותך ופוגע בך והוא אוהב אותך הוא יפסיק. בכל מקרה, דברי איתו על כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורנו
רות בן-ציון שכטר21/08/2010לינוי שלום,
אתרי הפורנו זמינים מאד.
השאלה היא לאלו אתרים החבר שלך נכנס? מידי כמה זמן הוא נכנס לאתרים אלו?
האם הוא נכנס בסתר לאתרי פורנו או שהוא יכול לשתף אותך?
הבעיה נוצרת כאשר יש התמכרות לאתרי פורנו, כלומר כאשר אתרי הפורנו הם תחליף למין שבינכם, וכאשר הוא מסתיר מימך את הענין הזה.
אני מציע ה לך לנהל איתו שיחה גלויה על כך , חשוב שקודם תרגעי, ותזכרי שהיום זה ענין נפוץ מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
דניאל כהן21/08/2010אני אדבר איתך ברצינות
אולי את צריכה לנסות לאהוב אותו יותר במגעים ואז כשיש סיפוק כזה אין לו סיבה לגעת(אלא אם הוא באמת מכור) בכל אופן זה שהוא בפורנו זה לאו דווקא בגידה אני אישית רואה בזה ככן אבל אני מציע לכם לנהל שיחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מסכים בכלל
אור21/08/2010להגיד לאדם לא לראות פורנו זה כמו להגיד לו לא לפנטז, או לא לאונן. זה אבסורד.
אם הוא עושה את זה כשאת בבית והוא יודע שזה מפריע לך זה משהו אחר. אבל בזמנו הפרטי זה עניינו בלבד.
הנושא המוסרי של העניין הוא דיון אחר. אבל לשאלתך - זו זכותו המלאה; הוא לא עושה שום דבר מיני עם אדם אחר. זה הזמן שלו עם עצמו. על אותו משקל אם היה לו פטיש לרגליים והוא היה מאונן מול פרסומות של נעליים או מניקור או השד יודע מה. זה עניינו.
את יכולה (ורצוי) לדבר איתו כדי להבין איזה צורך זה מספק אצלו ולמה הוא עושה את זה. לדעתי המקסימום שאת יכולה לבקש ממנו זה שאת לא רוצה לדעת מזה.
בניגוד למה שאת בטח חושבת אני כמעט ולא רואה פורנו ובפעמיים בשנה שאולי יוצא לי לראות פורנו, זה שווה ערך לאוננות. אין לזה שום ערך או קשר לחברה שלי, שהיא האישה הכי יפה בעולם מבחינתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורנו
ד``ר דניאל וטלמן24/08/2010לינוי,
חשוב לציין שכניסה לאתרי פורנו ואוננות לא מצביעה על בעיה והעדר משיכה שלו כלפייך.
כמו כן כדי שתדעי שגלישה באתרי פורנו אצל חלק ניכר מהגברים (גם נשים) זה כמו דיסנילנד, עולם מושלם של פנטזיות מיניות.
בברכה,
דר' דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפייה בפורנו פוגעת בזוגיות- עובדה!
רותם24/08/2010ד"ר דניאל היקר
אינני ד"ר או מומחית ביחסים ולכן אני מכבדת את דעתך המקצועית. עם זאת, אני סבורה כי צפייה בפורנו גם אם לא נחשבת כהתמכרות ע"פ חוות דעת רפואית היא שלילית מאוד ויש לה השלכות שליליות על הזוגיות (מניסיון אישי) . אני נדהמת לגלות כי דעתך היא הדעה הרווחת בקרב יועצי זוגיות (גברים ונשים כאחד!) והרי איך ייתכן שכל כך הרבה נשים נפגעות מאוד מצפייה של בני זוגם בפורנו ומרגישות נבגדות ואתם "מנרמלים" (הופכים לנורמלי) את התופעה . מדובר בתופעה רווחת ועם זאת תופעה שלילית במרבית המקרים. נשים!!!! אל לכם לוותר על צו מצפונכם משום שרוב הגברים עושים את זה ולכאורה זה דבר נורמאלי. אם זה פוגע ומעליב אתכן תעמדו על שלכן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורנו
נשואה24/08/2010אמנם זה נורמלי לצפות בפורנו אבל זה בהחלט פוגע בזוגיות.
גם אם ממשים יחד את הפנטזיות בסרט זה לא יהיה מסעיר כמו בסרט כי .. מה לעשות לאף גבר לא עומד 3 שעות ואף אשה לא אקרובטית וחלקה כמו בסרטים.
אם זוכרים את זה ומדברים בפתיחות ניתן להתמודד עם הבעיה אבל לא להמנע מלומר..- זו העיה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותם ולנשואה
קרן24/08/2010בנות יקרות!
מה שפוגע בזוגיות זה לא פורנו, ולא פנטזיות! הנזק הגדול ביותר נגרם מהקנאה!
כשאתן מקנאות בשחקנית פורנו, חשפנית או כל אישה אחרת שהגבר שלכן מפנטז עליה, אתן בעצם אומרות לו שני דברים: 1. שאתן מחשיבות את עצמכן פחות טובות ופחות מדליקות ממנה. 2. שאתן מגבילות וחונקות את הגבר, בניגוד לאותה אישה בפנטזיה.
שני הדברים האלה רק מעודדים אותו לברוח מהמיציאות העגומה והחונקת איתכן לכיוון הפנטזיות. עדיף שתנסו להתגבר על חוסר הביטחון, ואם צריך, אז אפשר גם לעבוד על נושא הגמישות, הסרת השיער וכמובן להיות נועזות יותר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לקרן
אור24/08/2010רותם היקרה
לא הייתי ממהר להכללות כאלה, שכן יש גם נשים שצורכות פורנו, ויש גם זוגות שצורכים פורנו ביחד כחלק מהיחסים האינטימיים שלהם. לכן המצב הוא קצת שונה מאיך שאת מציגה אותו.. כל מקרה לגופו.
מה שהורס זוגיות זה לא פורנו, אלא חוסר תקשורת וניסיונות לשנות ולשלוט בבן/בת הזוג. אם זה כ"כ מפריע לך, אני מציע לך שקודם תנסי לברר עם עצמך את הסיבות האמיתיות שזה מפריע לך. איך זה משפיע על הזוגיות? מה זה אומר עלייך? מה זה אומר עליו? ושתפי את בן זוגך בשיחה רגועה ופתוחה על כוס קפה.
אשמח אם תפרסמי את תוצאות השיחה.. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)