מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה - רצוי שגברים יענואלמונית20/08/2010
הכרתי בחור בטיול מאורגן בחול. עם אותו בחור הסתובבתי הרבה (רק שניינו) מאוד נהננו וצחקנו.
אח"כ קלטתי שאחת הבנות מהטיול נמרחה עליו הוא די שיתף פעולה והם נראו כמו זוג. הם לא התנשקו אבל היה ניתן לחשוב שהם יחד. הבנתי מעוד בחורה שהוא טיפוס מאוד פלרטטן. בי הוא לא נגע כלל רק שנפרדנו בארץ נתן לי נשיקה על היד. גם בסופו של דבר איתי הוא בחר לבלות. נתתי לו את מספר הטלפון שלי (חזרתי לפני כמה ימים) האם אתם חושבים שהוא יתקשר?
מה זה אומר שהוא לא נגע בי? האם זה אומר שהוא יותר מכבד אותי? אשמח אם גברים יענו (לא חובה) אתם יודעים פחות או יותר איך זה עובד בדברים האלה.
תודה מראש
אלמונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה שהוא לא נגע לא אומר שהוא לא רצה
Max21/08/2010אני לא יכול לדבר בשם הבחור, אבל בהחלט יכול לשים את עצמי במקומו.
יש הבדל משמעותי בין המגע והצעד הראשון לכיוון כל שהוא לבין פלרטוט, אני עצמי נהנה מהפלירטוט עצמו, אני טוב בזה וזה לרב מקסים את בנות המין השני, אך קשה לי לעשות את הצעד הראשון ועוד יותר קשה לי ליזום מגע, לכן בחורות בעלות מודעות עצמית גבוהה שאינן כבולות בחבלי ה"אני לא עושה את הצעד הראשון", אצלי (לפחות) מצליחות יותר. מעבר לזה לפי דעתי החיבור הרגשי הוא הקובע כך שאם לדעתך הוא נהנה בחברתך, אני לא רואה שום סיבה שהוא לא יתקשר, וכאשר יעשה זאת הייתי ממליץ לך להיות אישה ליברליט! אם את רוצה משהו פשוט תיקחי אותו...
So go and get him, tiger!!! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)