שאלה - רצוי שגברים יענו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - רצוי שגברים יענו
    אלמונית
    20/08/2010

הכרתי בחור בטיול מאורגן בחול. עם אותו בחור הסתובבתי הרבה (רק שניינו) מאוד נהננו וצחקנו.
    אח"כ קלטתי שאחת הבנות מהטיול נמרחה עליו הוא די שיתף פעולה והם נראו כמו זוג. הם לא התנשקו אבל היה ניתן לחשוב שהם יחד. הבנתי מעוד בחורה שהוא טיפוס מאוד פלרטטן. בי הוא לא נגע כלל רק שנפרדנו בארץ נתן לי נשיקה על היד. גם בסופו של דבר איתי הוא בחר לבלות. נתתי לו את מספר הטלפון שלי (חזרתי לפני כמה ימים) האם אתם חושבים שהוא יתקשר?
    מה זה אומר שהוא לא נגע בי? האם זה אומר שהוא יותר מכבד אותי? אשמח אם גברים יענו (לא חובה) אתם יודעים פחות או יותר איך זה עובד בדברים האלה.
    תודה מראש
    אלמונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה - רצוי שגברים יענו

הוספת תגובה

• זה שהוא לא נגע לא אומר שהוא לא רצה

Max
    21/08/2010

אני לא יכול לדבר בשם הבחור, אבל בהחלט יכול לשים את עצמי במקומו.
    יש הבדל משמעותי בין המגע והצעד הראשון לכיוון כל שהוא לבין פלרטוט, אני עצמי נהנה מהפלירטוט עצמו, אני טוב בזה וזה לרב מקסים את בנות המין השני, אך קשה לי לעשות את הצעד הראשון ועוד יותר קשה לי ליזום מגע, לכן בחורות בעלות מודעות עצמית גבוהה שאינן כבולות בחבלי ה"אני לא עושה את הצעד הראשון", אצלי (לפחות) מצליחות יותר. מעבר לזה לפי דעתי החיבור הרגשי הוא הקובע כך שאם לדעתך הוא נהנה בחברתך, אני לא רואה שום סיבה שהוא לא יתקשר, וכאשר יעשה זאת הייתי ממליץ לך להיות אישה ליברליט! אם את רוצה משהו פשוט תיקחי אותו...
    So go and get him, tiger!!! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו