פורנו וחיי מין הולכים ונעלמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פורנו וחיי מין הולכים ונעלמים
    עדיף בלי שם
    23/08/2010

שלום,
    לפני כמעט שנה גיליתי שבעלי מזה 3 שנים גולש באתרי פורנו. הייתי אז מיד לאחר לידה ראשונה ולמעשה כבר מאמצע ההריון לא הייתי מסוגלת לספק אותו מינית. מאז שגיליתי את העניין, וגם בעקבות הלידה ותהליכים פיזיים ונפשיים שעוברים עלי, שום דבר לא השתפר ואנחנו יכולים להעביר שבועות בלי לגעת אחד בשני.
    זה מתסכל אותי מאוד, גם כי אני יודעת שהוא לא מסופק, וגם כי עצם זה שהוא נכנס לאתרים האלה גורם לריחוק עוד יותר גדול ביניינו.
    הוא גם בטוח שאני לא יודעת. הוא אמנם מנסה להסתיר את העניין אבל לא ממש בהצלחה. יש כמה קבצי history שהוא שוכח למחוק באופן קבוע וככה אני יודעת שהוא עדיין גולש.
    דווקא זה שאני יודעת וזה שאני גם יודעת שהוא מנסה להסתיר - זה פוגע בי יותר, כי זה ממש מרגיש לי כמו בגידה. זה מעליב כל כך. הוא כאילו התייאש ממני...
    חוץ מזה, יש את נושא התכנים. הוא בעיקר רואה דברים בוטים ואגרסיביים. הרבה מין אנאלי כוחני כזה. דבר שעוד יותר מרתיע אותי.
    הוא אמנם הביע בעבר ושוב לאחרונה את חוסר שביעות רצונו מחיי המין שלנו וגם מחוסר הגיוון (כשכבר קורה משהו אז זה בעיקר מין "שגרתי" ומשעמם). הוא היה רוצה יותר תנוחות, ושיהיה גם מעורב מין אוראלי (לדעתי הוא גם רוצה אנאלי, אבל עדיין לא העז להגיד את זה).
    כל התנוחות הלא שגרתיות שהוא רוצה - לא נוחות לי ומכאיבות לי. ולגבי מין אוראלי - זה מגעיל אותי, הריח והמגע בפה... הוא לא עושה לי אוראלי.
    באופן כללי, מאז שגיליתי את עניין הפורנו, אז כשכבר קורה ביניינו משהו, אני בדר"כ פועלת כמו רובוט, לא נהנית בכלל ואפילו קצת נגעלת ונרתעת, חושבת על מה שראיתי במחשב כל הזמן, ובסוף שולחת יד ומסיימת את העבודה שלי על עצמי בכוחות עצמי.
    מבחינתי, כמו שאני מרגישה כרגע לבעלי מבחינת המשיכה המינית - הייתי ממשיכה לחיות ככה בלי המגע ביניינו. אבל אני יודעת שזה לא עושה טוב לאף אחד מאיתנו. גם ככה אנחנו הופכים להיות יותר ויותר שותפים לחיים במקום חברים/נאהבים/זוג.
    אני יודעת שיש פה הרבה אינפורמציה והרבה בעיות. אני חיה עם זה ככה כבר למעלה משנה...
    מה לעשות????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי

רציני
    24/08/2010

אשמח לשוחח איתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פורנו וחיי מין

ד``ר דניאל וטלמן
    24/08/2010

העדר חשק מיני ורצון להשתתף וליהנות ממין יכול לנבוע מסיבות רבות ומגוונות.
    חשוב לציין שגלישה וצפייה באתרי פורנו, היא התנהגות שכיחה בקרב גברים בזוגיות גם כאשר חיי המין בין בני הזוג הם תקינים ומספקים, על אחת כמה כאשר הזוג לא באינטראקציה מינית.
    חשוב לך להבין ש"יחסי מין הם מין של יחסים" וכאשר אינם קיימים בקשר לאורך זמן הקשר בין בני הזוג הופך לקשר אחר, לעתים מלווה במתחים ועויינות הבאה לידי ביטוי בדרכים שונות.
    ממליץ לכם לדבר בפתיחות על מה שעובר עלייך ולנשות לשמוע מבעלך מה עובר עליו ומה הוא מרגיש.
    במידה ואתם לא מצליחים לדבר, שיקלו פנייה לטיפול סקסולוגי.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו