מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עכבות מיניותיפעת18/04/2007
היי
האם לדעתכם יש קשר בין עכבות מיניות של הגבר לחוסר רצון שלו לקיים יחסי מין (אסביר בפירוט הבמשך)
מדובר בגבר עם ניסיון מיני ואני לא (אנחנו זוג נשוי שנה לא היה סקס לפני חתונה מטעם תרבות שמרנית של שנינו)מסתדרים בסדר גמור מחוץ למיטה למרות חוסר ניסיון שלי אני הרבה יותר פתוחה ממנו במיטה ואין לי בעיה להדריך אותו מה עושה לי את זה וכו...ויודעת מה מענג גברים והוא מאשר את זה גם
בחודשיים האחרונים הוא לא שוכב איתי כלל הוא טוען שרוצה אבל יש לו יותר מדי מחשבות בראש (לדעתי ממש מגזים לכל אחד יש בעיות בחיים רק תלוי גודל בעיה) פשוט ההתדרדרות חלה לטעמי מאז השיפור מצידי בסקס בהתחלה הייתי ממש פסיבית מתוך בושה מהבן זוג אך עכשיו ממש הפכתי לנמרה...
מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נמרה
dave18/04/2007את צריכה לפרט יותר אבל ממה שאני קורא בין השורות ומנסה להבין את רחשיי ליבך
נראה שהוא מתעסק מהצד ולכן לא בא לו עלייך (פשוט בא לו על מישהי אחרת). טרדות החיים לא מפריעות למין לפעמים הן מגבירות אותן אלא אם כן הוא טרוד במחלה או במשהו ח"ו
אולי תוכלי לדלות ממנו מידע
ובמחשבה שניה אולי הוא לא מתחבר אלייך במיטה כי הוא אולי חושב על השינוי המיני שחל בך וזה גורם לו מחשבות שלא נותנות לו להתקרב אלייך
אם בא לך להמשיך לשוחח ולפרט את מוזמנת לכתוב לי ל- [email protected]
מקווה בשבילך שתוכלי לפתור את בעייתך לכאן או לכאן או בכלל לשם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפעת
אשף18/04/2007אני די בטוח שבעלך נאמן לך זה גם לא נכון שלא בא לו עלייך. הענין הוא שכשאת הפכת להיות נמרה את הוצא ממנו את השליטה על הענינים. לקחת ממנו את ההובלה. ישנם גברים רבים שמגיבים כמוהו. אל תאשימי אותו ובטח לא את עצמך. פשוט תראי לו הרבה אהבה מחוץ למיטה. ביומיום. תעשי ממנו מלך. לכן הנשים יש את היכולת המדהימה הזו לתמרן אותנו. וזה בסדר גמור. תראי לו שאת זקוקה לו. שהוא חלק ממך. לפעמים השינוי שחל בך מפסיבית לנמרה הוציאה אותו מהאיזון והכניסה אותו לחוסר ביטון שמה הוא לא מספיק טוב. הוא לא יודה בזה אני מבטיח לך. לכן אל תשאלי אותו. פשוט תראי לו שאת אוהבת משהוא עושה לך במיטה. זה יעבור לו. ואל תדרידי את עצמך במחשבות על זה שהוא בוגד.חבל על האנרגיות. האמת היא שאצלי הבגידה דוקא שיפרה את סקס של עם אישתי. לא שאני מציע לך לנסות. בהצלחה. שחקי אותה את יכולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ק ויפעת
dave20/04/2007לדעתי הבעל תפס רגליים קרות וכשהוא גילה אותך פתאום מחדש ולא יודע להתמודד איתן
עצתי לך היא שתדברי איתו ותבניני מממנו
או שתבדקי למה הוא מקיים יחסים איתך ואני עדיין לא פוסל את התחום של האישה האחרת
ויפה שעה אחת קודם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מסכימה עם ק'
19/04/2007הגבר שלך כנראה רוצה להרגיש שוב גבר...ופחות נהנה מכך שאת אוחזת במושכות...תני לו גם ליזום ותעשו סקס גם בדרך שלו ולא רק בדרך שלך.
אין דבר כזה 'יודעת מה מענג גברים' - תני לעצמך עוד זמן להמשיך וללמוד אותו, לדעת מה הוא אוהב, לא גברים אחרים, כי בשנה אחת של נישואים עדיין לא מפצחים את בן הזוג...זה לוקח קצת יותר.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה יקרה
אשף19/04/2007אני שמח שאנחנו מסכימים על הרבה דברים. גם בגלגול הקודם שלי היינו באותו ראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב באדולינה
אשף20/04/2007מתוך סקרנות. בת כמה את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן
אשף20/04/2007אם אני אגיד שאני יודע מה מענג נשים אני אחשב לרברבן.ובצדק. אי אפשר להכליל. כל אישה והראש שלה.גבר צריך להיות קשוב לה כי כל אישה אוהבת סקס אבל יש את דברים שמטריפים לה את החושים.וזה שונה מאחת לשניה. מסכימה איתי? אז לידיעתך יקירתי גם אנחנו הגברים שונים אחד מהשני. גם לנו יש פנטזיות על אקטים מסוימים וכל אחד עם הראש שלו. אז בבקשה לא להכליל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)