חיים בלי סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיים בלי סקס
    תתת
    30/08/2010

אני בת 34 ,בעקבות גירושים טראומטים אין לי סקס כבר כמה שנים,אני סובלת מאוד מחוסר ביחסי מין
    מצד שני נמנעת בגלל בעיות רגשיות מלהכיר גברים, יש לי גם חשק על האקס
    מה ההשפעות הבריאותיות
    מה התחליפים (כמו ויברטור אולי....)
    איך אפשר לפתור את הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיים בלי סקס

הוספת תגובה

• חיים חדשים

רות בן-ציון שכטר
    31/08/2010

לתתת שלום,
    גרושים טראומתיים כמו כל טראומה עלולים לפגוע בצורה קשה בחיי המין, וזה כמו שניראה מה שקרה לך.
    בגלל הבעיות הרגשית, החרדות שנגרמו מהנישואין ואז מהגרושין את הוצאת את עצמך לחלוטין ממשחק החיים.
    על פניו עושה רושם שכדאי מאד שתפני לטיפול . בטיפול תבדקי מה קרה בנשואין, מה הוביל אותך לבחירה הלא טובה בן הזוג שממנו התגרשת בגרושים כל כך קשים, ומכך תוכלי להתחזק. למצוא שוב את הכוחות שבך ואת שמחת החיים להכיר שוב בני זוג ומתוך כך לחזור ולקיים יחסי מין.
    אם יש לך חשק מיני הרעיון של ויברטור הוא מצוין. את הבחלט יכולה להשתעשע עם עצמך לחזור ולהרגיש את הגוף שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס יש בשפע

אריק
    22/09/2010

מי שרוצה סקס יכולה לקבל כמעט מכל גבר ראשון שהיא רואה, כותבת או מדברת איתו בטלפון.

אני מציע כי תגידי קדיש על האקס תשימי עליו איקס
    תתלבשי חשוף וההצעות יזרמו אלייך עד שתגידי : "מפיק" [ בדיחה ישנה]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו