מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא עומד לובת 1802/09/2010
שלום! אני בת 18 ויש לי חבר רציני כבר לחצי שנה. אנחנו שנינו מאוד אוהבים אחד את השני, כל הזמן צוחקים ביחד ונהנים ואף פעם לא רבים!יש לנו קשר ממש טוב ואנחנו מדברים על הכל, פתוחים אחד עם השני ומרגישים בטוחים אחד עם השני.לבחור אף פעם לא הייתה חברה רצינית והוא כל הזמן רק התפרפר והיה מה שנקרא סטוציונר. הוא אומר לי שאני האהבה הראשונה שלו ושאני מאוד חשובה לו ושהוא אף פעם לא הרגיש ככה למישהי. בחודשים האחרונים התקדמנו קצת בקשר שלנו מבחינה מינית והתחלנו לשקול לקיים יחסי מין. שנינו בתולים אך החלטנו בסופו של דבר שאנחנו מעוניינים לעשות את הצעד הזה ולקיים יחסי מין. הבעיה בה נתקלתי היא שברגע הסקס לא עמד לו. אני יודעת שהוא נמשך אליי ושאני יכולה לפתות אותו כי כשאנחנו עושים דברים אחרים מיניים כן עומד לו. הוא היה מאוד מתוסכל מזה ולא ידעתי כיצד לפעול.כמובן שהייתי סובלנית ושכשהוא אמר לי שהוא מרגיש ממש רע עם עצמו ושהוא מרגיש אפס ניסיתי לעוודד אותו וסיכמנו שננסה במועד מאוחר יותר. תוך כדי הסקס ניסיתי אולי לגרום לו לזקפה ע"י מין אוראלי או ע"י לעשות לו ביד..אני לא מבינה למה זה קרה.זה קשור אליי?האם לא הייתי מושכת מספיק או מגרה?זה מאוד מתסכל אותי ומוריד לי את הבטחון העצמי..מה אפשר לעשות כדי למנוע מזה לקרות שוב?תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר -->
אילן02/09/2010מי יתרגשות המינית
לא עומד לו
הוא צרך להית רגוע לא ליתרגש ממך
מי הערום שלך
עם עדין לא עומד לו שיפנא לרופא או סקסולוג לפתר את הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדת ביצוע
רות בן-ציון שכטר04/09/2010לבת 18 שלום
לחבר שלך יש תופעה נפוצה ביותר שנקראת חרדת ביצוע. הוא היה כל כך עסוק במחשבה איך ירשים אותך, איך יתפקד במיטה איך יהיה גבר, ולא היה עסוק במעשה האהבה עצמו, אז.. כשהגיע רגע האמת "לא עמד לו". הדרך הפשוטה להתגבר על התקלה הזו היא להחליט לקיים יחסי מין בלי חדירה למשך שבועיים, כן בערום מלא, בשום אופן ללא חדירה. להזכיר היטב לעצנמו ולשניכם שאהבה היא לא מבחן שצריך להצליח בו, וכעבור שבועיים שלושה לחזור ולקיים יחסי מין. במידה והענין לא עבד כדאי לפנות ליעוץ אצל סקסולג/ית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)