לא עומד לו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עומד לו
    בת 18
    02/09/2010

שלום! אני בת 18 ויש לי חבר רציני כבר לחצי שנה. אנחנו שנינו מאוד אוהבים אחד את השני, כל הזמן צוחקים ביחד ונהנים ואף פעם לא רבים!יש לנו קשר ממש טוב ואנחנו מדברים על הכל, פתוחים אחד עם השני ומרגישים בטוחים אחד עם השני.לבחור אף פעם לא הייתה חברה רצינית והוא כל הזמן רק התפרפר והיה מה שנקרא סטוציונר. הוא אומר לי שאני האהבה הראשונה שלו ושאני מאוד חשובה לו ושהוא אף פעם לא הרגיש ככה למישהי. בחודשים האחרונים התקדמנו קצת בקשר שלנו מבחינה מינית והתחלנו לשקול לקיים יחסי מין. שנינו בתולים אך החלטנו בסופו של דבר שאנחנו מעוניינים לעשות את הצעד הזה ולקיים יחסי מין. הבעיה בה נתקלתי היא שברגע הסקס לא עמד לו. אני יודעת שהוא נמשך אליי ושאני יכולה לפתות אותו כי כשאנחנו עושים דברים אחרים מיניים כן עומד לו. הוא היה מאוד מתוסכל מזה ולא ידעתי כיצד לפעול.כמובן שהייתי סובלנית ושכשהוא אמר לי שהוא מרגיש ממש רע עם עצמו ושהוא מרגיש אפס ניסיתי לעוודד אותו וסיכמנו שננסה במועד מאוחר יותר. תוך כדי הסקס ניסיתי אולי לגרום לו לזקפה ע"י מין אוראלי או ע"י לעשות לו ביד..אני לא מבינה למה זה קרה.זה קשור אליי?האם לא הייתי מושכת מספיק או מגרה?זה מאוד מתסכל אותי ומוריד לי את הבטחון העצמי..מה אפשר לעשות כדי למנוע מזה לקרות שוב?תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא עומד לו

הוספת תגובה

• -->

אילן
    02/09/2010

מי יתרגשות המינית
    לא עומד לו

הוא צרך להית רגוע לא ליתרגש ממך
    מי הערום שלך

עם עדין לא עומד לו שיפנא לרופא או סקסולוג לפתר את הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדת ביצוע

רות בן-ציון שכטר
    04/09/2010

לבת 18 שלום
    לחבר שלך יש תופעה נפוצה ביותר שנקראת חרדת ביצוע. הוא היה כל כך עסוק במחשבה איך ירשים אותך, איך יתפקד במיטה איך יהיה גבר, ולא היה עסוק במעשה האהבה עצמו, אז.. כשהגיע רגע האמת "לא עמד לו". הדרך הפשוטה להתגבר על התקלה הזו היא להחליט לקיים יחסי מין בלי חדירה למשך שבועיים, כן בערום מלא, בשום אופן ללא חדירה. להזכיר היטב לעצנמו ולשניכם שאהבה היא לא מבחן שצריך להצליח בו, וכעבור שבועיים שלושה לחזור ולקיים יחסי מין. במידה והענין לא עבד כדאי לפנות ליעוץ אצל סקסולג/ית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו